Follow us

Dakota Johnson, Μelanie Griffith και Τippi Hedren | Tρεις γενιές ηθοποιών στο Hollywood (και το μακάβριο περιστατικό με τον Hitchcock)

Η γιαγιά έγινε διάσημη πρωταγωνιστώντας στα "Πουλιά" του Hitchcocκ. Η μαμά και η κόρη από τις "Πενήντα αποχρώσεις του Γκρι" συνεχίζοντας τώρα την πορεία της.

MissBloom TEAM
Melanie Griffith, Dakota Johnson

Η Τippi Hedren ήταν μία από τις μεγάλες πρωταγωνίστριες του Hitchcock. Τυπική μορφή των αριστοτεχνικών του θρίλερ: καλλονή, ξανθιά, με ψυχρό βλέμμα. Η Τippi έπαιξε σε μόλις δύο ταινίες του Hitchcock: στα "Πουλιά" και στο "Μάρνι", για το οποίο απέσπασε μάλιστα εκείνη τη χρονιά τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης γυναικείας ερμηνείας. Έπαιξε σε περίπου 20 ταινίες ανάμεσα στις οποίες και στην τελευταία ταινία του Charlie Chaplin, "Η Κόμισσα από το Χονγκ Κονγκ".

Είναι γνωστό το πάθος του Hitchcock για τις πρωταγωνίστριες του, ιδίως την Hedren. Όταν εκείνη κάποτε αρνήθηκε το ερωτικό του ενδιαφέρον, εκείνος την απείλησε πως δεν θα συνέχιζε ούτε μια ημέρα ως ηθοποιός. Τώρα, όμως η εγγονή της, κόρη της Μelanie Griffith (καρπού του πρώτου γάμου της Hedren με τον Peter Griffith) αποκάλυψε στο περιοδικό Variety ένα απίστευτο περιστατικό της οικογενειακής τους ιστορίας. Η Dakota Johnson (κόρη της Griffith με τον ηθοποιό Don Johnson) χαρακτήρισε τον Hitchcock ως "τύραννο".

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ