Follow us

"Άγριες Μέλισσες" | Η συγκινητική φωτογραφία και το αποχαιρετιστήριο πάρτι για το τέλος της σειράς

"Γίναμε κάτι σαν οικογένεια…"

MissBloom TEAM
Άγριες Μέλισσες

Τελεία αναμένεται να μπει την ερχόμενη εβδομάδα στο Διαφάνι και τις "Άγριες Μέλισσες". Η αγαπημένη σειρά εποχής ολοκληρώνεται ύστερα από τρια ολόκληρα χρόνια ενώ το φινάλε πρόκειται να προβληθεί την Πέμπτη 7 Ιουλίου.

Αμέσως μετά το τέλος των γυρισμάτων, οι συντελεστές της σειράς διοργάνωσαν ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι λέγοντας έτσι το δικό τους αντίο στην πολυαγαπημένη σειρά. Η Αμαλία Καβάλη, με μία άκρως συγκινητική φωτογραφία, μάς έδωσε μία μικρή γεύση από το κλίμα που επικρατούσε στο πάρτι ενώ μοιράστηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματα της. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η ηθοποιός έγραψε :

"Εδώ ενώνουμε όλοι τις φωνές μας φωνάζοντας "wrap".

Ανάμεσα στα στάχυα και κάτω από τον καυτό ήλιο χορέψαμε όλοι μαζί στην τελευταία μας σκηνή.

Ολοκληρώθηκε το ταξίδι που ξεκινήσαμε πριν 3 χρόνια. Τρία χρόνια που προσπαθούσαμε για το καλύτερο αποτέλεσμα, επενδύοντας συνεχώς κομμάτια από την ψυχή μας. Γίναμε κάτι σαν οικογένεια… κάποιους τους χάσαμε αιφνίδια στην πορεία, κάποιοι έκαναν παιδιά, άλλοι παντρεύτηκαν… έγιναν όλα αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν φυσικά όταν μοιράζεσαι τη ζωή σου με κάποιους ανθρώπους.

Είμαι πολύ ευγνώμων που μου έλαχε να μοιραστώ αυτά τα τρία χρόνια της δικής μου ζωής με τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Σήμερα είμαι διαφορετική, γεμάτη! Νιώθω πως πήρα και εύχομαι και να έδωσα σε κάθε έναν από αυτούς αγάπη.

Τρία χρόνια πέρασαν σαν αέρας, καλό κατευόδιο στο καινούργιο ταξίδι που ξεκινά για τον καθένα.

In my end is my beginning".

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ