Θωμαή Απέργη | "Ταλαιπωρούμαι από επιληπτικές κρίσεις τα τελευταία 12 χρόνια"

Η τραγουδίστρια μίλησε για το πρόβλημα υγείας που έχει δυσκολέψει τη ζωή της και την ανάγκασε να απομακρυνθεί από τον χώρο του τραγουδιού.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Θωμαή Απέργη έγινε αρκετά γνωστή το 2015 μέσα από την προσπάθειά της να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision. Ο λόγος που εδώ και αρκετά χρόνια έχει μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ίσως σε εντυπωσιάσει. Όπως είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night Show πάθαινε συχνά κρίσεις επιληψίας, συχνά τέσσερις τη μέρα, κάτι το οποίο δεν ήθελε να μοιραστεί με το κοινό της.

Έγκυος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

"Επειδή στην Ελλάδα είναι ένα θέμα ταμπού, δεν ήθελα να το μοιραστώ. Δεν ήμουν έτοιμη. Τώρα όμως, είναι κάτι που είναι αδρανές, με ταλαιπωρούσε για 12 χρόνια. Είχα επιληπτικές κρίσεις, η δική μου μορφή ήταν αρκετά δύσκολη. Τα τελευταία 2 χρόνια μιλάω ανοιχτά για αυτό, γιατί ξεκουράστηκα αρκετά", είπε.

"Ξεκίνησε στα 18 μου, όπως και ο θυρεοειδής, που έχω. Έχουμε βγάλει το συμπέρασμα πως ξεκίνησε σαν ένα σοκ, επειδή έφυγα από το σπίτι μου. Η επιληψία έχει πολλές μορφές και πιστεύω ότι η δική μου ξεκίνησε από το στρες", είπε μιλώντας για την πρώτη κρίση επιληψίας, που έπαθε ποτέ.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου | Η εντυπωσιακή εμφάνιση με μίνι φόρεμα και τα καλλίγραμμα πόδια της

"Υπήρχε μια διαβάθμιση στις κρίσεις μου, ανάλογα με τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, αλλά κυρίως ανάλογα με το στρες μου. Υπήρχε μια περίοδος που δεν υπήρχε καν χρόνος για να ξεκουραστώ. Ήταν πολύ σοβαρό κι εγώ ζούσα με το άγχος για το πού θα το πάθω. Αυτό είναι και το πιο επικίνδυνο. Εγώ ευτυχώς, το πάθαινα μόνο πρωί κι αυτό με έσωσε".