Το αληθινό πρόσωπο της Ελεονώρας Μελέτη | Ποζάρει χαρούμενη και όμορφη, δίχως ίχνος μακιγιάζ

"Δεν έχει καμία αξία να αλλάζεις την εικόνα σου για μια φωτογραφία στα σόσιαλ μίντια".

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι μία από τις γυναίκες της ελληνικής showbiz που δεν διστάζει να ποζάρει άβαφη. Οι φορές που μας έχει δείξει το αληθινό της πρόσωπο και τη φυσική της ομορφιά είναι πολλές, ενώ όπως η ίδια έχει δηλώσει κατά καιρούς, το μακιγιάζ δεν είναι η μεγάλη της αγάπη. Είναι απλώς μέρος της δουλειάς της.

Λίγες μέρες πριν, η Ελεονώρα πόζαρε στον φωτογραφικό φακό άβαφη, για ακόμα μία φορά. Όμορφη, φυσική, άβαφη και χαμογελαστή, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Mega απαθανατίστηκε από την κόρη της, ενώ μοιράστηκε την ιστορία πίσω από το "κλικ".

Με αφορμή μάλιστα τη φωτογραφία που τράβηξε η κόρη της, η δυναμική παρουσιάστρια θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα για τα φίλτρα των εφαρμογών, για τα "ωραιοποιημένα" πρόσωπα και την αγάπη προς τον εαυτό.

"Μαμά να σε βγάλω μια φωτογραφία?"

Κ να τι έβγαλε!

Κ την ανεβάζω. Όπως ακριβώς είναι
. Τελευταία γίνεται μια σπουδαία προσπάθεια για να ακουστεί το μήνυμα στα νέα κορίτσια να αγαπάνε τον εαυτό τους. Κ με τη σειρά μου, ως μαμά μιας κόρης, θέλω να της δείξω πως όντως μπορεί να αγαπάει τον εαυτό της.

Στα υπόλοιπα νέα κορίτσια, θα πω πως, δεν έχει καμία αξία να αλλάζεις την εικόνα σου για μια φωτογραφία στα σόσιαλ μίντια.

Το βράδυ που θα πέσεις για ύπνο, χωρίς κανένα φίλτρο, με τον αληθινό σου εαυτό θα ξαπλώσεις. Κ θα ξυπνήσεις μαζί του. Κ θα πορευτείς με αυτό στα όμορφα κ στα δύσκολα. Με αυτόν ήρθες, κ με αυτόν θα φύγεις. Με αυτόν θα ζεις όλη σου τη ζωή , 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες τη μέρα. Κ αν τον γνωρίσεις σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει πολύ περισσότερο από το "είδωλο" που φτιάχνεις με τα απ. Γιατί ο εαυτός σου έχει κάτι μοναδικό, κάτι αληθινό, κάτι αυθεντικό, που αξίζει την αγάπη κ τον θαυμασμό σου!