Όταν η Ελένη Μενεγάκη απολάμβανε τη θάλασσα της Μυκόνου το 2008 | Δείτε τη μαζί με τον Άγγελο και τη Λάουρα

Καλλίγραμμη, σέξι και άκρως εντυπωσιακή με το μαγιό της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Η Μύκονος ως γνωστόν, είναι διάσημη σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Είναι το νησί της απίστευτης ομορφιάς, της διασκέδασης αλλά και της πολυτέλειας. Καθόλου τυχαίο ότι κάθε χρόνο γίνεται πόλος έλξης για εγχώριους και ξένους stars, οι οποίοι καταφθάνουν στο νησί για να διασκεδάσουν, να χαλαρώσουν και να κάνουν τις βόλτες τους στα γραφικά σοκάκια.

Μία από τις μεγαλύτερες φανς του νησιού υπήρξε και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία αρκετά χρόνια πριν γνωρίσει τον Μάκη Παντζόπουλο, ήταν τακτική θαμώνας του νησιού. Οι φωτογραφίες της με μαγιό να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα γίνονταν πρωτοσέλιδο στα περιοδικά της εποχής, μιας και τότε ακόμα το ίντερνετ δεν είχε εισβάλει για τα καλά στις ζωές μας.

Εμείς λοιπόν ανακαλύψαμε φωτογραφίες της διάσημης παρουσιάστριας από το καλοκαίρι του 2008, τότε που πλατσούριζε στα γαλανά νερά μαζί με τα δύο μεγάλα της παιδιά, Άγγελο και Λάουρα. Όπως πάντα, έτσι και τότε, η Ελένη διέθετε ένα καλλίγραμμο σώμα, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν λίγους μήνες μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού, Βαλέρια.