Follow us

Η κόρη της Έμυς Λιβανίου εργάζεται ως μοντέλο | Οι φωτογραφίες με μαγιό και οι τέλειες αναλογίες

Η πανύψηλη Αλεξάνδρα εθεάθη να περπατά σε πασαρέλα τραβώντας όλα τα βλέμματα.

Έμυ Λιβανίου instagram

Η Έμυ Λιβανίου είναι ξεκάθαρα μια περήφανη μαμά και το δηλώνει σε κάθε ευκαιρία. Η πανέμορφη και (πανύψηλη) κόρη της μεγάλωσε και, εκτός από πολύ έξυπνη μαθήτρια (πέρασε στη Νομική σχολή του Queen Mary του Λονδίνου), είναι και ένα άκρως εντυπωσιακό μοντέλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο φακός της απαθανάτισε να περπατά ως μοντέλο στο fashion show που διοργανώθηκε στο πλαίσιο φιλανθρωπικής Αφρικάνικης βραδιάς από το Προξενείο Ακτής Ελεφαντοστού και την "Ελληνική Δράση Αφρικής".

Η 19χρονη Αλεξάνδρα περπάτησε στο catwalk με Αφρικάνικες δημιουργίες του Σενεγαλέζου σχεδιαστή MAMADOO FASHION ενώ η μητέρα της φωτογραφήθηκε μαζί της, εκφράζοντας την περηφάνεια και τη χαρά της για εκείνη.

Δες τις φωτογραφίες από την πασαρέλα:

Η κόρη της Έμυς Λιβανίου εργάζεται ως μοντέλο | Οι φωτογραφίες με μαγιό και οι τέλειες αναλογίες
Αλεξάνδρα Λιβανίου
Αλεξάνδρα Λιβανίου
Loading...

Κούκλες | Η selfie της Έμυς Λιβανίου με τη Monica Bellucci

Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που η Έμυ Λιβανίου έχει εκδηλώσει απερίφραστα τα συναισθήματα περηφάνειας για εκείνη, κρίνοντας και μόνο από τα comments που αφήνει κάτω από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η κόρη της στο Instagram. Mια ματιά άλλωστε να ρίξει κανείς στο feed της και θα διαπιστώσει ότι η όμορφη φοιτήτρια και μοντέλο έχει ένα ένδοξο μέλλον μπροστά της. Είναι άλλωστε ίδια η μητέρα της, αφού μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό, ενώ η μικρή έχει κληρονομήσει όχι μόνο το ύψος και το χρώμα ματιών της γνωστής δημοσιογράφου, αλλά και τις όμορφες γωνίες στο πρόσωπο που την κάνουν να δείχνει τόσο αριστοκρατική.

Δες περισσότερες φωτογραφίες της 19χρονης:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ