Follow us

Βίκυ Καγιά | Παιχνίδια στην άμμο με τον γιο της, Κάρολο - Το γλυκό και αστείο βίντεο που δημοσίευσε

Η οικογένεια βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο νησί των ανέμων, με την Βίκυ Καγιά να δημοσιεύει συνεχώς στιγμιότυπα από τις διακοπές τους.

MissBloom TEAM
Βίκυ Καγιά Instagram

Στη Μύκονο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Βίκυ Καγιά, μαζί φυσικά με την οικογένειά της. Η παρουσιάστρια μοιράζεται συνεχώς φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές, με τα παιδιά της να "κλέβουν" συνήθως την παράσταση.

Χθες η Βίκυ δημοσίευσε ένα αστείο και γλυκό βίντεο από την παραλία και από τα παιχνίδια της με τον γιο της, Κάρολο. Στο εν λόγω βίντεο, μαμά και γιος φαίνεται να περνάνε υπέροχα, γελώντας μάλιστα πολύ. Με ένα ολόσωμο μπορντώ μαγιό, η Βίκυ Καγιά δείχνει να απολαμβάνει τα παιχνίδια του γιου της στην άμμο, ο οποίος φυσικά και περνά υπέροχα. Φορώντας τη μάσκα θαλάσσης, ο Κάρολος τρέχει στην αμμουδιά και στο πλευρό της μητέρας του, πιο χαρούμενος και ξέγνοιαστος από ποτέ.

Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα, το αγαπημένο μοντέλο ανέβασε και μία γλυκιά, οικογενειακή φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κρατά στην αγκαλιά της τον μικρό Κάρολο.

Βίκυ Καγιά | Παιχνίδια στην άμμο με τον γιο της, Κάρολο - Το γλυκό και αστείο βίντεο που δημοσίευσε

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ