Follow us

Δανάη Μπάρκα | "Είμαι πολύ περήφανη που έχω την ταμπέλα "η κόρη της Βίκυς""

"Μακάρι να έχω πάντα αυτή την ταμπέλα".

Δανάη Μπάρκα NDP Photo Agency

Καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού και της εκπομπής "Καλύτερα δε γίνεται" βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα το Σάββατο 9 Ιουλίου και, μεταξύ άλλων, απάντησε στο ερώτημα τού πώς αντιμετωπίζει την ταμπέλα "η κόρη της Βίκυς" που πολλοί της προσάπτουν όλα αυτά τα χρόνια.

Η παρουσιάστρια θέλησε να απαντήσει με την ειλικρίνεια και τον πηγαίο αυθορμητισμό που τη διακρίνουν και είπε χαρακτηριστικά τα εξής:

"Δεν είχα ποτέ να αντιμετωπίσω σοβαρά το "Η κόρη της Σταυροπούλου" γιατί καταρχάς το ήξερα από πάντα ότι θα συμβεί, είμαι πολύ περήφανη που είμαι η κόρη αυτού του ανθρώπου και δεν είμαι κανενός άλλου. Μπορεί οι υπόλοιποι να προσπάθησαν άθελά τους να μου το προσάψουν ως κάτι κακό ή ως κάτι επικίνδυνο αλλά εγώ πάντα το είχα ταμπέλα και θα το έχω μέχρι να πεθάνω. Είναι μόνο χαρά και τιμή να σε έχει μεγαλώσει ένας άνθρωπος δείχνοντάς σου τον δρόμο της ελευθερίας, της αγάπης, του φωτός και της αισιοδοξίας. Άρα δεν θα μπορούσε να αμαυρωθεί ποτέ αυτή η σχέση. Ήμουν πάντα πολύ χαρούμενη και μακάρι να έχω πάντα αυτή την ταμπέλα", δήλωσε.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Δανάη Μπάρκα | "Είμαι πολύ περήφανη που έχω την ταμπέλα "η κόρη της Βίκυς""

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ