Follow us

Η Δανάη Μιχαλάκη για τον Γιώργο Παπαγεωργίου | "Αν υπήρχαν κάμερες στο σπίτι νομίζω θα μας είχαν πάει στο Δαφνί"

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι μαζί του είναι 100% ο εαυτός της.

MissBloom TEAM
Γιώργος Παπαγεωργίου  Δανάη Μιχαλάκη instagram

Καλεσμένη της Νάντιας Μπουλέ και του Μίνωα Θεοχάρη στην εκπομπή "Dot" βρέθηκε η Δανάη Μιχαλάκη το Σάββατο 9 Ιουλίου.

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της πριν την υποκριτική, το πώς αποφάσισε να ακολουθήσει τη συγκεκριμένη καριέρα, τη συμμετοχή της στις "Άγριες Μέλισσες" αλλά και την αρμονική σχέση της με τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου. Μάλιστα, έκανε και την παρακάτω εξομολόγηση για εκείνον:

"Είμαι αυστηρή με τον Γιώργο στη δουλειά. Θα του πω τη γνώμη μου, με αγάπη πάντα. Δεν θα του πω ότι ήταν ωραίο ενώ δεν ήταν. Ο Γιώργος ενοχλείται με την αναβλητικότητά μου. Εκείνος δεν έχει καλή σχέση με τον χρόνο, κι αυτό είναι ένα μειονέκτημά του που ενοχλεί εμένα. Περνάμε ωστόσο πολύ ωραία μαζί! Αν υπήρχαν κάμερες στο σπίτι νομίζω θα μας είχαν πάει στο Δαφνί. Δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον που δεν περνάμε καλά, δεν γελάμε. Με τον Γιώργο είμαι 100% ο εαυτός μου", είπε για τον γνωστό ηθοποιό.

Όσο για τη συμμετοχή της στη σειρά του ANT1, "Άγριες Μέλισσες", ανέφερε ότι δεν πίστευε ότι θα την έπαιρναν όταν πήγε στο αρχικό κάστινγκ, εξού και δεν είχε καθόλου άγχος, ενώ για τα γυρίσματα δήλωσε:

"Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη σκηνή που γύρισα στις "Άγριες Μέλισσες". Ήταν στην Κωπαΐδα, μέσα στη ζέστη, είχα λίγο άγχος, όμως δεν με άφησα να αγχωθώ περισσότερο. Υπήρχαν στιγμές που έλεγα "κοίτα να δεις, αυτό έχει φτιαχτεί για το ρόλο που κάνω εγώ”.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Η Δανάη Μιχαλάκη για τον Γιώργο Παπαγεωργίου | "Αν υπήρχαν κάμερες στο σπίτι νομίζω θα μας είχαν πάει στο Δαφνί"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ