Follow us

Βραδινή έξοδος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Φόρεσε τη νο. 1 τάση στα φορέματα αυτή τη στιγμή

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος στο Θέατρο Άλσος πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

σπυροπούλου NPD

Στο θέατρο Άλσος βρέθηκαν πριν λίγες ώρες οι Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, όπου έδειχναν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Το ζευγάρι αντάλλαξε τρυφερά φιλιά και αγκαλιές ενώ δεν έδειχνε να νοιάζεται για τα αδιάκριτα βλέμματα και τους φωτογράφους που βρέθηκαν στο κατόπι τους.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν η 34χρονη εθεάθη να φοράει μια από τις πιο "δυνατές" τάσεις της μόδας για το φετινό καλοκαίρι, που δεν είναι άλλη από τα midi lingerie φορέματα, σε μεταξωτό ή σατέν ύφασμα. Το φόρεμα της παρουσιάστριας ήταν αρκετά εφαρμοστό στο σώμα της με ένα αποκαλυπτικό ντεκολτέ, σε μια πολύ χαρούμενη λαχανί απόχρωση ενώ το μήκος του έφτανε μέχρι τα γόνατα με ένα ιδιαίτερο πίσω κόψιμο που ξεπερνούσε τους αστραγάλους της.

Δες το look:

Βραδινή έξοδος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Φόρεσε τη νο. 1 τάση στα φορέματα αυτή τη στιγμή
σπυροπούλου

Παράλληλα, κρατούσε συνεχώς μπροστά στην κοιλιά της τη μπεζ εσάρπα της - ίσως ήθελε να κρύψει κάτι;

Υπενθυμίζεται ότι τον τελευταίο καιρό είναι πολύ έντονη η φημολογία ότι η παρουσιάστρια είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, χωρίς ωστόσο η ίδια να έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες. Οι σπάνιες πλέον δημόσιες εμφανίσεις της ωστόσο, σε συνδυασμό με την αποχή της από τα social media, αναζωπυρώνουν τις φήμες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ