Follow us

Ξέσπασε η Σμαράγδα Καρύδη | "Δεν ξέρω γιατί πρέπει να απολογηθώ"

"Πώς το ρωτάς αυτό το πράγμα, είναι απαράδεκτο".

Σμαράγδα Καρύδη Instagram

Καλεσμένη στο τελευταίο DOT. της φετινής σεζόν βρέθηκε η Σμαράγδα Καρύδη, κάνοντας μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνωα Θεοχάρη σχετικά με τη μητρότητα. Αφορμή υπήρξε μια πρόσφατη, πολυσυζητημένη δήλωση της γνωστής ηθοποιού σχετικά με το γεγονός ότι δεν θέλησε να κάνει παιδιά.

Η ηθοποιός θέλησε να τοποθετηθεί και να ξεκαθαρίσει τη θέση της λέγοντας τα εξής:

"Εγώ είπα γιατί δεν κάνω παιδί. Δεν ξέρω όμως γιατί πρέπει να απολογηθώ γιατί δεν κάνω εγώ παιδί. Φυσικά και πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι παιδιά, όποιος θέλει κάνει, όποιος δεν θέλει, δεν κάνει.

Δεν σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να μην είχα πει αυτή τη φράση γιατί δεν νιώθω άσχημα, δεν είμαι προκλητική, δεν έχω πει ποτέ κάτι προκλητικό. Δεν έχω μιλήσει ποτέ για άλλους ανθρώπους, δεν την έχω "πέσει" σε κάποιον. Το μόνο που σκέφτομαι είναι, "Μήπως να μην ξαναμιλήσω ποτέ, πουθενά, και για τίποτα;". Μετά λέω, γιατί να ασχοληθώ;".

Κλείνοντας η Σμαράγδα Καρύδη δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Δεν έχουν τρελάνει μόνο εμένα με το θέμα των παιδιών και της οικογένειας, το κάνουν σε όλες τις γυναίκες, και είναι απαράδεκτο. Είναι απαράδεκτο να το ρωτάς αυτό το πράγμα, δεν ξέρεις και τι τραβάει ο άλλος, αν θέλει παιδί, εάν έχει θέματα υγείας. Πώς τον ρωτάς αυτό το πράγμα;".

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Ξέσπασε η Σμαράγδα Καρύδη | "Δεν ξέρω γιατί πρέπει να απολογηθώ"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ