Follow us

Η Μάρα Δαρμουσλή και ο 6 μηνών γιος της κάνουν baby swiming στο πιο cute βίντεο

Η Μάρα Δαρμουσλή περνά χρόνο με τον γιο της στην πισίνα.

MissBloom TEAM
Μάρα Δαρμουσλή NDP Photo Agency

Ένα πολύ γλυκό στιγμιότυπο δημοσίευσε σήμερα η Μάρα Δαρμουσλή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram ένα βίντεο που τη δείχνει να κάνει baby swiming με τον έξι μηνών γιο της. Πρόσφατα μάλιστα είχε εμφανιστεί και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου "Super Κατερίνα" σε ένα βίντεο που την έδειχνε να κάνει μπάνιο στην πισίνα με τον γιο της.

Loading...

Η Μάρα Δαρμουσλή έγινε για δεύτερη φορά μητέρα πριν από έξι μήνες, φέρνοντας στον κόσμο καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Τσατσάκη. Μοιράζεται μάλιστα συχνά στιγμές της καθημερινότητάς της με τους followers της . Την Κυριακή 10/07, δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία του γιού της και έγραψε το παρακάτω κείμενο.

"Πέρασαν κιόλας 6 μήνες μικρό τσουτσουρεκάκι μου...απίστευτο πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός όταν περνάς καλά, σ'ευχαριστώ για τα χαμόγελα σου στις 5 το πρωί, για την εμπιστοσύνη και την επιμονή σου να προσπαθείς να περπατήσεις χωρίς να μπουσουλήσεις,για τα σημάδια από το ζούληγμα και τις νυχιές χαράς,24/7 αχώριστοι..τον κόσμο γύρω μας τον γνώρισα από την αρχή με τον αδερφό σου,μαζί σου θα τον εκτιμήσω γι'αυτό που είναι, θα τον απολαύσω και φεύγοντας θα προσπαθώ να τον αφήσω λίγο καλύτερο..
Με μισή τούρτα λοιπόν, γιατί απλά μου αρέσει να σε γιορτάζω με κάθε αφορμή".

Η ανάρτηση της Μάρας Δαρμουσλή στο Instagram

Η Μάρα Δαρμουσλή και ο 6 μηνών γιος της κάνουν baby swiming στο πιο cute βίντεο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ