Follow us

Ιωάννα Πιατά | Η κούκλα κόρη του Δημήτρη Πιατά έχει το ταλέντο του μπαμπά της

Δείτε τη σπάνια κοινή τους εμφάνιση.

MissBloom TEAM
Ιωάννα Πιατά Instagram

Στο θέατρο "Πειραιώς 260" βρέθηκε χθες η Ιωάννα Πιατά, παρακολουθώντας τη θεατρική παράσταση "Η άλλη πλευρά της καταιγίδας". Ένας από τους πρωταγωνιστές της θεατρικής αυτής παράστασης, είναι και ο αγαπημένος πατέρας της Ιωάννας και ταλαντούχος ηθοποιός, Δημήτρης Πιατάς.

Η Ιωάννα Πιατά, που ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της στην υποκριτική, δεν απασχολεί τα μέσα με την προσωπική της ζωή. Διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ ενώ απέχει συνειδητά από τα φώτα της τηλεόρασης. Ακόμη και στα social media, η ηθοποιός αποφεύγει να δημοσιεύει φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή ενώ αντιθέτως, φροντίζει να ενημερώνει τους followers της για κάθε επαγγελματικό της βήμα. Χθες, ο μπαμπάς και οι δυο του κόρες, η Ιωάννα και η Άννα Πιατά, φωτογραφήθηκαν έξω από το θέατρο κάνοντάς μας για ακόμη μια φορά, να εντυπωσιαστούμε με την ομοιότητά τους.

Η Ιωάννα Πιατά είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, με πλούσιο μάλιστα βιογραφικό. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή "Εμπρός - Θέατρο Εργαστήριο" ενώ όπως η ίδια έχει δηλώσει, δεν χρησιμοποίησε ποτέ το όνομα του πατέρα της για να κλείσει κάποια δουλειά. Έχει επίσης παραδεχτεί, πως στο χώρο μπήκε βουτώντας στους φόβους και τις ανασφάλειες της ενώ έχει αναφέρει πως το σημαντικότερο πράγμα που της έχουν προσφέρει οι γονείς της, είναι η εμπιστοσύνη τους. Τον Φεβρουάριο του 2018, η Ιωάννα Πιατά έγινε για πρώτη φορά μητέρα, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ιωάννα Πιατά | Η κούκλα κόρη του Δημήτρη Πιατά έχει το ταλέντο του μπαμπά της

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ