Follow us

Αλίκη Βουγιουκλάκη | Δείτε την να ποζάρει γυμνή στο σπίτι της στον Θεολόγο - Η σπάνια φωτογραφία και η ιστορία πίσω από αυτήν

"Δεν περνούσε καλοκαίρι χωρίς η Αλίκη Βουγιουκλάκη να φωτογραφηθεί σε λίαν αποκαλυπτικές φωτογραφίες..."

MissBloom TEAM
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στο «Δόλωμα»

Οτιδήποτε και αν ειπωθεί για την Αλίκη Βουγιουκλάκη μοιάζει λίγο. Οι χαρακτηρισμοί που την ακολουθούν μέχρι και σήμερα είναι οι λέξεις σταρ, είδωλο, μύθος. 24 χρόνια μετά το θάνατό της, η απόλυτη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου απασχολεί ακόμη ενώ θεωρείται μέχρι και σήμερα, μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες.

Το υλικό που έχουμε από την Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι πλούσιο. Φωτογραφίες, ταινίες, συνεντεύξεις. Το φως της δημοσιότητας βλέπουν συνεχώς νέες φωτογραφίες αλλά και αποκαλύψεις. Μία από αυτές τις σπάνιες φωτογραφίες, είδαμε πρόσφατα και στο προφίλ της Έλενας Μακρή ( @elenasdiary_blog ).

Ποζάροντας γυμνή και αυθόρμητη στον φωτογραφικό φακό, κάπου στη δεκαετία του '70, η Αλίκη Βουγιουκλάκη απολάμβανε τα μπάνια της στο εξοχικό της σπίτι στον Θεολόγο. Όπως μοιράζεται η ίδια η Έλενα Μακρή, στη λεζάντα της φωτογραφίας, αυτό είναι ένα στιγμιότυπο που τραβήχτηκε από τον προσωπικό φωτογράφο της Ελληνίδας σταρ, τον Κλεισθένη Δασκαλάκο. Αυτή μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, ήταν μία λήψη αποκλειστικά για τον ίδιο .

Σέξι, έξυπνη και ταλαντούχα. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη τα είχε όλα.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ