Follow us

Παυλίνα Βουλγαράκη | Η topless φωτογραφία στην παραλία των Κυθήρων και τα χιλιάδες likes

Η όμορφη μουσικός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί των Κυθήρων.

MissBloom TEAM
Παυλίνα Βουλγαράκη Instagram

Όμορφη, άβαφη και ακομπλεξάριστη. Η Παυλίνα Βουλγαράκη μοιάζει να είναι ένα ανήσυχο και ελεύθερο πνεύμα, κάτι που εκφράζει και μέσα από τη μουσική της.

Παυλίνα Βουλγαράκη | Με ταλέντο στους στίχους και τη μουσική, η κόρη του πρώην Υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη, έχει τη δική της θέση στη μουσική βιομηχανία

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια απολαμβάνει τις διακοπές της στα όμορφα Κύθηρα. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, η αγαπημένη ερμηνεύτρια δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες υπογραμμίζοντας μάλιστα την ηρεμία που της προσφέρει η θάλασσα και το καλοκαίρι. Φορώντας ένα μαύρο bucket hat και έχοντας τα μαλλιά της πλεξούδα, η Παυλίνα Βουλγαράκη πόζαρε topless στον φωτογραφικό φακό, πιο ήρεμη και ελεύθερη από ποτέ.

Loading...

Ποια είναι η Παυλίνα Βουλγαράκη

Η Παυλίνα, έχει σπουδάσει Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και είναι κόρη του πρώην Υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη. Ξεκίνησε να ασχολείται ενεργά με τη μουσική, όταν ακόμη σπούδαζε. Η αρχή της καριέρας της, ξεκίνησε από το Σταυρό Του Νότου και το Street Performance. Στα 29 της χρόνια, η ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός, έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της έντεχνης μουσικής σκηνής, όπως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Ψαραντώνης, ο Μπάμπης Στόκας, ο Φοίβος Δεληβοριάς και πολλοί ακόμη. Συμμετείχε επίσης και ως ερμηνεύτρια στη Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης. Έχει ήδη κυκλοφορήσει δύο δίσκους, ο ένας από αυτούς, έχει τίτλο "Λαβύρινθοι" και κυκλοφόρησε το 2014, ενώ ο δεύτερος με τίτλο "Μωβ Καληνύχτες" κυκλοφόρησε το 2017. Από τον τρίτο προσωπικό της δίσκο, έχουν ήδη κυκλοφορήσει δύο singles.

Loading...

Loading...

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ