Παυλίνα Βουλγαράκη | Η topless φωτογραφία στην παραλία των Κυθήρων και τα χιλιάδες likes

Η όμορφη μουσικός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί των Κυθήρων.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Όμορφη, άβαφη και ακομπλεξάριστη. Η Παυλίνα Βουλγαράκη μοιάζει να είναι ένα ανήσυχο και ελεύθερο πνεύμα, κάτι που εκφράζει και μέσα από τη μουσική της.

Παυλίνα Βουλγαράκη | Με ταλέντο στους στίχους και τη μουσική, η κόρη του πρώην Υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη, έχει τη δική της θέση στη μουσική βιομηχανία

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια απολαμβάνει τις διακοπές της στα όμορφα Κύθηρα. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, η αγαπημένη ερμηνεύτρια δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες υπογραμμίζοντας μάλιστα την ηρεμία που της προσφέρει η θάλασσα και το καλοκαίρι. Φορώντας ένα μαύρο bucket hat και έχοντας τα μαλλιά της πλεξούδα, η Παυλίνα Βουλγαράκη πόζαρε topless στον φωτογραφικό φακό, πιο ήρεμη και ελεύθερη από ποτέ.

Ποια είναι η Παυλίνα Βουλγαράκη

Η Παυλίνα, έχει σπουδάσει Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και είναι κόρη του πρώην Υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη. Ξεκίνησε να ασχολείται ενεργά με τη μουσική, όταν ακόμη σπούδαζε. Η αρχή της καριέρας της, ξεκίνησε από το Σταυρό Του Νότου και το Street Performance. Στα 29 της χρόνια, η ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός, έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της έντεχνης μουσικής σκηνής, όπως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Ψαραντώνης, ο Μπάμπης Στόκας, ο Φοίβος Δεληβοριάς και πολλοί ακόμη. Συμμετείχε επίσης και ως ερμηνεύτρια στη Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης. Έχει ήδη κυκλοφορήσει δύο δίσκους, ο ένας από αυτούς, έχει τίτλο "Λαβύρινθοι" και κυκλοφόρησε το 2014, ενώ ο δεύτερος με τίτλο "Μωβ Καληνύχτες" κυκλοφόρησε το 2017. Από τον τρίτο προσωπικό της δίσκο, έχουν ήδη κυκλοφορήσει δύο singles.