Δανάη Λιβιεράτου | Η καλλονή κόρη της Εύης Αδάμ είναι ερωτευμένη στην τοποθεσία Μύκονος - η φωτογραφία με τον μουσικό σύντροφό της

Ο Pablo Miller και η 20χρονη είναι full in love.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

"Greece & you". Τη θάλασσα και τον αγαπημένο της, αυτά είναι τα μόνα πράγματα που χρειάζεται η Δανάη Λιβιεράτου για ένα ευτυχισμένο καλοκαίρι. Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί τον ανέμων, μαζί με τον αγαπημένο της, Pablo.

H 20χρονη κοπέλα δημοσιεύει συνεχώς φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενώ το χθεσινό της ποστ ήταν αυτό που μας "έκλεψε" την καρδιά. Η Δανάη Λιβιεράτου δημοσίευσε μεταξύ άλλων μία φωτογραφία με τον αγαπημένο της σύντροφο, στο πιο ρομαντικό μάλιστα μέρος. Την ώρα του ηλιοβασιλέματος, ο αγαπημένος της την κράτησε από τη μέση και ο φωτογράφος έκανε το μαγικό "κλικ".

Ο σύντροφός της, Pablo Miller, είναι μουσικός και ζει μόνιμα στο εξωτερικό. Μάλιστα, η Δανάη έχει ταξιδέψει για εκείνον στο Λας Βέγκας με σκοπό να τον απολαύσει on stage. Υπενθυμίζουμε άλλωστε πως η 20χρονη αγαπά τη μουσική ενώ έχει κληρονομήσει και το ταλέντο του πατέρα της, Λάμπη Λιβιεράτου.

Ο σύντροφός της on stage στο Las Vegas