Follow us

Κάτια Ζυγούλη | Το νυφικό της 5 χρόνια αργότερα εξακολουθεί να είναι ένα bridal όνειρο

Ο "γάμος της δεκαετίας" πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2017, με την Κάτια Ζυγούλη να κάνει μία από τις πιο εντυπωσιακές νυφικές εμφάνισεις που έχουμε δει ποτέ στην Ελλάδα.

MissBloom TEAM
Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς NDP

Ύστερα από 13 χρόνια μαζί και 4 παιδιά, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη πήραν την απόφαση να παντρευτούν για να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους με τον καλύτερο τρόπο. Πέντε χρόνια αργότερα, ο "γάμος της δεκαετίας" - όπως τον αποκαλούσαν τα Μέσα- ο οποίος πραγματοποιήθηκε την ημέρα των γενεθλίων της Κάτιας Ζυγούλη έμελλε όντως να μείνει στην ιστορία του ελληνικού star system και ένας από τους λόγους που έχει μείνει ανεξίτηλος στη μνήμη μας ήταν το πριγκιπικό νυφικό της διάσημης παρουσιάστριας και μοντέλου.

Με αισθητική και κομψότητα που θα έπαιρνε την έγκριση της πριγκίπισσας του Μονακό, η Κάτια Ζυγούλη δεν θα μπορούσε να έχει επιλέξει κάτι λιγότερο από ένα παραμυθένιο και συνάμα σικ αποτέλεσμα για την ξεχωριστή της ημέρα.

Δείχνοντας την εμπιστοσύνη της στη σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη, η διάσημη παρουσιάστρια επέλεξε μια off-shoulder mermaid δημιουργία, η οποία ήταν από ολομέταξη οργάντζα με κεντημένες στο χέρι ολομέταξες γαλλικές δαντέλες. Πιο αναλυτικά, το πέπλο της ήταν από ολομέταξο γαλλικό τούλι κεντημένο με περισσότερα από 1000 χειροποίητα λουλούδια, τα οποία ήταν φτιαγμένα από οργάντζα και μουσελίνα, όπου φυσικά υπήρχε ένας τρυφερός συμβολισμός.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η σχεδιάστρια σε ανάρτησή της στα social media, τα φορέματα που φόρεσαν οι δύο κόρες της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά, Αναστασία και Αριάδνη, είχαν επίσης την υπογραφή Celia Kritharioti και είχαν κεντημένα τα ίδια λουλούδια. Ωστόσο, η μόνη διαφορά ήταν πως στο πέπλο της Ζυγούλη τα λουλούδια ήταν κλειστά, ενώ στα φορέματα των κοριτσιών ήταν ανοιχτά, είχαν ανθίσει, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την πραγματοποίηση της ευχής τους να δουν τους γονείς τους παντρεμένους.

Δες φωτογραφίες από το νυφικό της Κάτιας Ζυγούλη:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ