Άκρως εντυπωσιακή η Μπέτυ Μαγγίρα | Ποζάρει με μαγιό και μας δείχνει το σούπερ γυμνασμένο κορμί της

Η 47χρονη παρουσιάστρια και ηθοποιός έχει ένα από τα πιο γυμνασμένα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Άκρως εντυπωσιακή η Μπέτυ Μαγγίρα στην πιο πρόσφατη φωτογραφία της με μαγιό που δημοσίευσε πριν λίγες ώρες στο Instagram της. Η γοητευτική παρουσιάστρια έχει ένα από τα πιο γυμνασμένα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ και το αποδεικνύει περίτρανα στο post της.

Πιο συγκεκριμένα, και λίγες μέρες μετά το τέλος της εκπομπής της για τη φετινή σεζόν, η 47χρονη περνά τις διακοπές της σε κάποιο νησί, όπως διακρίνεται ξεκάθαρα στη φωτογραφία, χωρίς ωστόσο να αναφέρει πού βρίσκεται ακριβώς. Η ίδια φαίνεται πολύ χαρούμενη και ξεκούραστη ενώ το σώμα της δείχνει τόσο εντυπωσιακό που θα το ζήλευε ακόμα και μια εικοσάρα. Ταυτόχρονα, το χαλαρό της look με χαριτωμένα πλεξουδάκια και ψάθινο καπέλο την κάνουν να δείχνει τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερη.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός, γνωστή για το χιούμορ της, κάνει πλάκα με έναν στίχο της Καίτης Γαρμπή και... μια φούστα. Αναλυτικότερα, στη λεζάντα της φωτογραφίας έχει γράψει: "Κι αν ξυπόλητη χορεύω…… 🎶(πηγαίνετε στην 2η φωτό παρακαλώ) με σημαία μου μια φούστα" ενώ στη δεύτερη φωτογραφία του post ποζάρει μια μάξι φούστα.

Δες τις φωτογραφίες: