Μαμά για δεύτερη φορά, μέσω παρένθετης | Η Khloé Kardashian συγχώρεσε τις απιστίες του Tristan Thompson - περιμένουν σύντομα το γιο τους

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι είχε χωρίσει το 2021.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Γονείς για δεύτερη φορά και μέσω παρένθετης μητέρας, φαίνεται πως θα γίνουν η Khloé Kardashian και ο Tristan Thompson. Η είδηση κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου με τον εκπρόσωπο τύπου της διάσημης reality star να το επιβεβαιώνει.

Όπως όλα δείχνουν, η True Thompson θα αποκτήσει σύντομα έναν αδερφό, ο οποίος μάλιστα λέγεται πως συνελήφθη τον Νοέμβριο. Η Khloé Kardashian έχει μιλήσει στο παρελθόν ανοιχτά για τον αγώνα της με τη γονιμότητα ενώ σε κάποιο επεισόδιο των "The Kardashians", είχε αναφερθεί πως αν η ίδια αποφάσιζε να κυοφορήσει, θα βρισκόταν σε "υψηλό κίνδυνο".

"Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η True θα αποκτήσει έναν αδερφό που συνελήφθη τον Νοέμβριο". ανέφερε στο People ο εκπρόσωπος τύπου της Khloé

Ενώ το TMZ έγραψε : "Η Khloé είναι απίστευτα ευγνώμων στην παρένθετη μητέρα για την ευλογία. Θα θέλαμε να ζητήσουμε καλοσύνη και ιδιωτικότητα, ώστε η Khloe να επικεντρωθεί στην οικογένειά της".

Θυμίζουμε πως η Khloé Kardashian και ο Tristan Thompson έχουν αποκτήσει μία κόρη, την 4χρονη σήμερα True Thompson ενώ ο πρώην αθλητής έχει δύο ακόμη παιδιά, 1 και 5 ετών. Μάλιστα, το ζευγάρι είχε χωρίσει το 2021 έπειτα από την είδηση της εγκυμοσύνης της Maralee Nichols.