Follow us

Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου με τον μικρό αδελφό τους στην Πάτμο | Το κλικ της υπερήφανης μαμάς Τζένης Μπαλατσινού με τα παιδιά της στις διακοπές

Τα κορίτσια βρίσκονται στην Ελλάδα απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

MissBloom TEAM
Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου Instagram

Στην Ελλάδα βρίσκονται τις τελευταίες μέρες η Αμαλία και η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου. Οι κόρες της Τζένη Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, αποχαιρέτησαν για λίγο την Αμερική με σκοπό να απολαύσουν το καλοκαίρι τους μαζί την οικογένειά τους, στο αγαπημένο τους νησί. Συγκεκριμένα, τα δύο κορίτσια βρίσκονται στην Πάτμο, μαζί με τη μητέρα και τους δύο αδερφούς τους, Μάξιμο Κωστόπουλο και Παναγιώτη Αντώνιο Κικίλια.

Τζένη Μπαλατσινού | Φτιάχνει τα παλιά έπιπλα της γιαγιάς της και δίνει τα καλύτερα tips

Η Τζένη Μπαλατσινού μάλιστα, λίγες ώρες πριν, δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντάς μας πώς περνάνε τον χρόνο τους στο νησί. Η επιχειρηματίας απαθανάτισε τις δυο της κόρες να διαλέγουν βιβλία, στο αγαπημένο τους μάλλον βιβλιοπωλείο, ενώ μαζί τους ήταν και ο μικρός γιος της, Παναγιώτης Αντώνιος Κικίλιας.

Loading...

Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα, η Αμαλία Κωστοπούλου ανέβασε ένα Instagram story με το βιβλίο που διάβαζε και με θέα το όμορφο τοπίο της Πάτμου.

Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου με τον μικρό αδελφό τους στην Πάτμο | Το κλικ της υπερήφανης μαμάς Τζένης Μπαλατσινού με τα παιδιά της στις διακοπές

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ