Follow us

Δημήτρης Γιαννέτος | Η εξομολόγηση για το bullying και τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε ως παιδί εξαιτίας της σεξουαλικότητας του

Ο κομμωτής των μεγαλύτερων διασημοτήτων αποκάλυψε τον λόγο που αποφεύγει να επισκέπτεται το χωριό όπου μεγάλωσε.

MissBloom TEAM
Δημήτρης Γιαννέτος Instagram

Ένα συγκινητικό και εξομολογητικό ποστ έκανε πριν από λίγες ώρες, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννέτος. Ο κοομωτής των μεγαλύτερων διασημοτήτων επισκέφθηκε το χωριό όπου μεγάλωσε, έπειτα από 6 ολόκληρα χρόνια, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που αποφεύγει να πηγαίνει εκεί.

Συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος Δημήτρης Γιαννέτος, με αφορμή την επίσκεψή του στο χωριό και την οικογένειά του, μίλησε για όλα όσα τον έκαναν να μένει μακριά από αυτόν τον τόπο. Αποκάλυψε για πρώτη φορά πως στα σχολικά του χρόνια βίωνε bullying εξαιτίας της σεξουαλικότητας του. Ανέφερε πως είχε δεχτεί σεξουαλική κακοποίηση πριν καν ανακαλύψει ποιος είναι ενώ υπογράμμισε πως δεν είχε την καλύτερη παιδική ηλικία. Σήμερα, στα 38 του χρόνια, ο Δημήτρης Γιαννέτος επέστρεψε στον τόπο όπου μεγάλωσε συνειδητοποιώντας πως αν δεν είχε περάσει όλα αυτά, σήμερα τίποτα δεν θα ήταν ίδιο. Ο πετυχημένος κομμωτής ευχαρίστησε δημόσια την ψυχολόγο του, δήλωσε πως ευχαριστήθηκε το κάθε λεπτό με την οικογένειά του ενώ αποθέωσε τα γλυκά της μαμάς του.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ