Follow us

Το νεοκλασικό σπίτι της Κατερίνας Διδασκάλου κάτω από την Ακρόπολη θυμίζει κάτι από Άγριες Μέλισσες

Η θέα από τη βεράντα του σπιτιού της δείχνει ονειρική.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Διδασκάλου Instagram

Η Κατερίνα Διδασκάλου είναι μία ηθοποιός με πλούσιο βιογραφικό. Έχει κάνει πολλές πετυχημένες δουλειές σε θέατρο και κινηματογράφο ενώ τα τελευταία χρόνια έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα πολύ μέσα από τις "Άγριες Μέλισσες" και το ρόλο της Μυρσίνης Σεβαστού.

Η ηθοποιός αγαπά να μοιράζεται φωτογραφίες στα social media από τη δουλειά της αλλά και από την καθημερινότητα της. Σε πολλά από τα posts που δημοσιεύει, έχουμε δει στιγμιότυπα από τη ζωή της, από τους φίλους της, την οικογένειά της αλλά και τις προσωπικές της στιγμές. Σε κάτι τέτοιες στιγμές λοιπόν, έχουμε καταφέρει και εμείς να "μπούμε" στον κόσμο και στο σπίτι της Κατερίνας Διδασκάλου.

Το νεοκλασικό της σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, είναι αλήθεια πως θυμίζει κάτι από "Άγριες Μέλισσες". Είναι minimal, κλασικό και επιβλητικό. Έχει γήινα χρώματα, ξύλινες και καφέ λεπτομέρειες ενώ περιβάλλεται από πολύ πράσινο. Φυτά, γλάστρες και πολλά λουλούδια τα οποία αγαπά να φροντίζει. Κάτι ακόμα που δείχνει να αγαπά, είναι το μπαλκόνι του σπιτιού της και φυσικά, η θέα. Με θέα την Ακρόπολη, το μεγάλο σε έκταση μπαλκόνι της ηθοποιού δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο μα ούτε και ανεκμετάλλευτο. Η Κατερίνα Διδασκάλου απολαμβάνει κάθε στιγμή εκεί, μπροστά από την χαοτική θέα της Αθήνας ενώ όπως έχουμε δει, επιλέγει την ηρεμία του και για να κάνει yoga.

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ