Follow us

5 διάσημες Ελληνίδες που είπαν "ναι" στα διαχρονικά νυφικά

Αυτά είναι τα 5 πιο κλασικά νυφικά που έχουμε δει.

MissBloom TEAM
Δούκισσα Νομικού Instagram

Το νυφικό θεωρείται ίσως το πιο εντυπωσιακό ένδυμα. Φοριέται σε μέρες γιορτινές, σε μέρες χαράς και αγάπης. Είναι γεγονός ότι στον γάμο σου, μπορείς να φορέσεις οτιδήποτε θέλεις και σου αρέσει. Δεν υπάρχουν κανόνες και νόρμες. Εμείς όμως αναρωτιόμαστε, υπάρχει κάτι πιο ωραίο από το κλασικό;

Σήμερα, υμνούμε τα 5 πιο διαχρονικά νυφικά που έχουμε δει στην ελληνική showbiz και 5 Ελληνίδες που είπαν το μεγάλο ναι στο κλασικό.

Κάτια Ζυγούλη

Φορώντας πέρλες στα αυτιά και έχοντας ακάλυπτους τους ώμους της, τον Ιούλιο του 2017 η Κάτια Ζυγούλη είπε το μεγάλο ναι στον Σάκη Ρουβά αλλά και στην κομψότητα.

Loading...

Δείχνοντας την εμπιστοσύνη της στη σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη, η διάσημη παρουσιάστρια επέλεξε μια off-shoulder mermaid δημιουργία, η οποία ήταν από ολομέταξη οργάντζα με κεντημένες στο χέρι ολομέταξες γαλλικές δαντέλες. Πιο αναλυτικά, το πέπλο της ήταν από ολομέταξο γαλλικό τούλι κεντημένο με περισσότερα από 1000 χειροποίητα λουλούδια, τα οποία ήταν φτιαγμένα από οργάντζα και μουσελίνα.

Loading...

Δανάη Μιχαλάκη

Εξίσου κλασικό και ρομαντικό νυφικό, είναι αυτό της Δανάης Μιχαλάκη. Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον περασμένο Αύγουστο φορώντας ένα νυφικό που όπως η ίδια λέει, ήταν βγαλμένο από τον κόσμο των ονείρων της. Λαμπερό, ρομαντικό και παραμυθένιο. Μακριά full skirt, βαθύ ντεκολτέ, κεντημένο ύφασμα και ένα εντυπωσιακό V στην πλάτη.

Loading...

Υβόννη Μπόσνιακ

Ένα κομψοτέχνημα φόρεσε και η Υβόννη Μπόσνιακ. Η σχεδιάστρια μόδας για την ημέρα του γάμου της δημιούργησε η ίδια ένα εντυπωσιακό νυφικό διακοσμημένο με κρυστάλλους σε όλο το φόρεμα και στα διακριτικά spagghetti straps.

Loading...

Loading...

Σύμφωνα με πληροφορίες η σχεδιάστρια είχε δημιουργήσει 12 συνολικά νυφικά μέχρι να καταλήξει στο αγαπημένο της. Αυτό ίσως ήταν και ο λόγος που στη δεξίωση εμφανίστηκε και με ένα δεύτερο λευκό μεταξωτό φόρεμα.

5 διάσημες Ελληνίδες που είπαν "ναι" στα διαχρονικά νυφικά

Δούκισσα Νομικού

Με ένα μακρύ πέπλο και ένα κατάλευκο, φαντασμαγορικό νυφικό, η Δούκισσα Νομικού παντρεύτηκε τον αγαπημένο της τον Ιούνιο του 2017. Το νυφικό της δια χειρός Celia Kritharioti έμοιαζε βγαλμένο από ταινία με πριγκίπισσες όπως άλλωστε και και η ίδια η παρουσιάστρια.

δουκισσα

Αποτελούμενο από δύο κομμάτια, το νυφικό είχε μία φαντασμαγορική φούστα από ολομέταξο ταφτά, και φιόγκους κατά μήκος της πίσω πλευράς και της ουράς. Το νυφικό ολοκληρωνόταν με ένα μεταξωτό κορσάζ και πέπλο από αραχνοΰφαντο μεταξωτό τούλι.

Δουκισσα
Loading...

Tόνια Σωτηροπούλου

Kομψή και elegant, τον Οκτώβριο του 2021, η Τόνια Σωτηροπούλου εντυπωσίασε με την ομορφιά της και το το αιθέριο νυφικό που επέλεξε να φορέσει δια χειρός Miro.

Loading...

Σε ανάρτησή της η Τόνια Σωτηροπούλου αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το νυφικό. συγκεκριμένα έγραψε: ''Το όμορφο αυτό νυφικό το έφτιαξε κυριολεκτικά με τα χέρια του ο ένας από τους δυο κουμπάρους μας @giannisraptis (ο δεύτερος είναι ο @georgeboukouvalas) και ο αγαπημένος @dimitrismastrokalos δηλαδή οι @mirodesigners . Είπα στον Γιάννη να κάνει όπως θέλει το νυφικό μου γιατί ποτέ δεν το είχα σκεφτεί . Γιάννη και Δημήτρη σας ευχαριστώ, ακόμα και να το είχα σκεφτεί δεν θα ήταν ποτέ κάτι τόσο όμορφο''.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ