Follow us

Τόνια Σωτηροπούλου | Η βεράντα του σπιτιού της είναι το pop of color που χρειαζόμασταν, με θέα που "κόβει" την ανάσα

Η ηθοποιός και ο αγαπημένος της, Κωστής Μαραβέγιας, μετακόμισαν πρόσφατα σε νέο σπίτι που αν και δε βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, έχει θέα όλη την Αθήνα.

MissBloom TEAM
Τόνια Σωτηροπούλου Instagram

Η Τόνια Σωτηροπούλου φαίνεται πως το κέντρο της Αθήνας, δεν το αφήνει εύκολα. Η ηθοποιός άλλαξε πρόσφατα σπίτι αλλά όχι και γειτονιά. Πριν από λίγο καιρό, η Τόνια Σωτηροπούλου και ο αγαπημένος της, Κωστής Μαραβέγιας, μετακόμισαν σε νέο σπίτι το οποίο αν και δε βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, έχει θέα όλη την Αθήνα.

Καλεσμένη σε γάμο | Πώς θα στρώνουν σωστά τα φορέματα στη σιλουέτα σου; Η Τόνια Σωτηροπούλου έχει το τέλειο tip

Η ταλαντούχα ηθοποιός έχει δημοσιεύει μερικές φωτογραφίες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα απο τις οποίες έχουμε καταφέρει να ρίξουμε μία κλεφτή ματιά στο χώρο και τη διακόσμηση. Αυτή τη φορά όμως, η Τόνια Σωτηροπούλου μάς χάρισε απλόχερα τη θέα από το σπίτι της. Μέσα από μία σειρά φωτογραφιών, θαυμάσαμε τη χαοτική και μαγευτική θέα από τη βεράντα των δύο καλλιτεχνών ενώ είδαμε και τη διακόσμηση τους. Με έντονα χρώματα και cool σχέδια, η γωνία με τη χαλαρή και φιλική διάθεση δείχνει έτοιμη να "φιλοξενήσει" πολλές συζητήσεις.

Η βεράντα της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια είναι το pop of color που χρειαζόμασταν ενώ η θέα τους, είναι μία ανάσα ζωής.

Loading...

Τόνια Σωτηροπούλου | Η βεράντα του σπιτιού της είναι το pop of color που χρειαζόμασταν, με θέα που "κόβει" την ανάσα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ