Cool, casual και ψηλή | Η Αννέζια Καμπουρίδη είναι μία mini εκδοχή της μητέρας της, Μαρίνα Βερνίκου

Η σφιχτή αγκαλιά της φωτογράφου στη μικρή της κόρη και η φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Στη Σίφνο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Μαρίνα Βερνίκου, περνώντας τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την αγαπημένη της οικογένεια και καλούς της φίλους. Η γνωστή φωτογράφος απολαμβάνει το όμορφο νησί, τον ελεύθερο χρόνο με τα παιδιά της αλλά και την καλή παρέα με τους φίλους της ενώ στα social media, δημοσιεύει συνεχώς φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Μαρίνα Βερνίκου | Η σπάνια εμφάνιση με τα δύο μικρότερα παιδιά της στα σοκάκια της Μυκόνου

Λίγες ώρες πριν, η ταλαντούχα φωτογράφος δημοσίευσε μία σπάνια φωτογραφία με τη μικρή της κόρη, Αννέζια Καμπουρίδη. Το γλυκό στιγμιότυπο μάς "έλιωσε" την καρδιά ενώ αποτύπωσε επακριβώς τη σχέση που έχουν μαμά και κόρη. Συγκεκριμένα, στην εν λόγω φωτογραφία, είδαμε την 10χρονη Αννέζια Καμπουρίδη να "πέφτει" στη μεγάλη αγκαλιά της μητέρας της, η οποία τύλιξε σφιχτά τα χέρια της γύρω από τη μικρή της κόρη. Πάνω στην αμμουδιά και μπροστά από το πανέμορφο τοπίο της Σίφνου, η Μαρίνα Βερνίκου αγκάλιασε τη 10χρονη κόρη της ενώ της "χάρισε" ένα γεμάτο αγάπη φιλί.

Η Αννέζια Καμπουρίδη μοιάζει πολύ στη μητέρα της ενώ όπως φαίνεται από τη φωτογραφία, ακολουθεί μάλλον και τα στιλιστικά της βήματα. Cool, casual και ψηλή, η Αννέζια Καμπουρίδη είναι μία mini εκδοχή της φωτογράφου.


Θυμίζουμε πως η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης έχουν αποκτήσει 3 παιδιά. Τη Ντεμίλια, τον Γιώργο και την Αννέζια Καμπουρίδη.