Follow us

Η Μαρίνα Σπανού υπάρχει μέσα από την τέχνη | Η κόρη του Χρήστου Σπανού είναι ένα υπερταλέντο που έχει πολλά ακόμη να δώσει

Η 20χρονη καλλιτέχνιδα είναι αδιαμφισβήτητα η μεγάλη αγάπη του ηθοποιού.

MissBloom TEAM
Χρήστος Σπανός - Μαρίνα Σπανού Instagram

Ο Χρήστος Σπανός έγινε πατέρας το 2002, τότε που μπήκε στις ζωές μας ως Ερμής Θεοτοκάτος μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Ant1 "Άκρως Οικογενειακόν". Σήμερα, 20 ολόκληρα χρόνια μετά, η κόρη του ηθοποιού και της Μελίνας Παιονίδου, Μαρίνα Σπανού, μάς απασχολεί με το ταλέντο και τη φρεσκάδα της με τον πιο ωραίο και καλλιτεχνικό τρόπο.

Loading...


Η Μαρίνα Σπανού είναι μία ολοκληρωμένη μουσικός. Με κληρονομιά την καλλιτεχνική φλέβα των γονιών της, η 20χρονη κοπέλα ξεκίνησε τις σπουδές σε πιάνο και μουσική στην τρυφερή ηλικία των 4 ετών. Κράτησε πρώτη φορά κιθάρα στα 14 της χρόνια και από τότε, δεν την άφησε ποτέ. Έχει υπάρξει μουσικός του δρόμου, δείχνοντας μάλιστα ιδιαίτερη αγάπη στον πολυσύχναστο δρόμο της Αρεοπαγίτου. Η έμπειρα της στους δρόμους της Αθήνας, της χάρισε πολλές εικόνες τις οποίες κουβαλάει στα τραγούδια και τη μουσική της. Λατρεύει τις μουσικές εξερευνήσεις ενώ δηλώνει πως η Τέχνη, είναι ο τρόπος της να υπάρχει. Σπουδάζει στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου, γράφει στίχους και μουσική ενώ περιπλανιέται στις μουσικές σκηνές και στα ραδιόφωνα.

Loading...


Τα βραδιά της μυρίζουν γιασεμί, στο χέρι της κρατά έναν ροζ ουρανό και κερνάει μπίρες στα θερινά σινεμά. Έντεχνη, indie, jazz, ρομαντική και αυθεντική, η Μαρίνα Σπανού φαίνεται πως έχει να δώσει πολλά ακόμα στην Τέχνη.

Loading...


Loading...


Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ