Follow us

Η Σοφία Καρβέλα απογειώνει το mix & match | Τα φούξια εκκεντρικά γυαλιά και το animal print μπικίνι

Η Σοφία Καρβέλα είναι cool ακόμη και στην παραλία.

MissBloom TEAM
Σοφία Καρβέλα Instagram

Αν είσαι cool στην καθημερινότητα σου, τότε είσαι σίγουρα και στην παραλία. Αυτό τουλάχιστον μας απέδειξε, για ακόμα μια φορά, η Σοφία Καρβέλα. Η κόρης της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Αθήνα, στο πλευρό της οικογένειάς της. Αυτό το Σαββατοκύριακο βέβαια, η Σοφία Καρβέλα αποφάσισε να πάει για λίγο στο νησί των ανέμων και να περάσει στιγμές χαλάρωσης με τους φίλους της.

Σοφία Καρβέλα | Ποζάρει με μπικίνι και μας δείχνει το σούπερ γραμμωμένο κορμί της

Χθες, μόλις έφτασε στο νησί της Μυκόνου, η Σοφία Καρβέλα φόρεσε το μαγιό της και απόλαυσε την πισίνα του ξενοδοχείου της. Εμείς από την άλλη, απολαύσαμε το στιλ της αλλά και το γυμνασμένο της κορμί. Για ακόμα μία φορά, η μαμά του Νέστορα και του Νικόλα, απέδειξε πως είναι cool όλες τις ώρες της ημέρας. Φορώντας τα πιο φούξια εκκεντρικά γυαλιά ηλίου και ένα animal print μαγιό, η Σοφία Καρβέλα πόζαρε στον φωτογραφικό φακό εντυπωσιάζοντας τους followers της με τους κοιλιακούς αλλά και το στιλ της.

Η Σοφία Καρβέλα μάς αρέσει όπως κι αν είναι και ό,τι κι αν φοράει. Μάλιστα πλέον, δικαίως μπορούμε να πούμε πως το mix & match style το απογειώνει κάθε φορά.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ