Follow us

Αρίωνας Αναστασιάδης | Η σφιχτή αγκαλιά στη μαμά του, Τζένη Θεωνά, και τα παιχνίδια στο μπαλκόνι του σπιτιού τους

Η αγαπημένη οικογένεια φαίνεται πως περνάει το καλοκαίρι της στην Αθήνα, έχοντας μάλιστα διαμορφώσει το σπίτι στα μέτρα του μικρού Αρίωνα.

MissBloom TEAM
Τζένη Θεωνά Instagram

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Τρία χρόνια τώρα, το ζευγάρι βιώνει την απόλυτη ευτυχία κρατώντας στην αγκαλιά του τον Αρίωνα Αναστασιάδη. Ο τριών ετών γιος του ζευγαριού είναι ένα γλυκό πλάσμα που έχει σίγουρα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή των δύο καλλιτεχνών, με τον πιο όμορφο τρόπο.

Λυδία και Ηλέκτρα Μπερνάντο | Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου φωτογραφίζεται με τις κόρες της στέλνοντας το δικό τους, ηχηρό μήνυμα

Η Τζένη Θεωνά αγαπά να δημοσιεύει φωτογραφίες με τον μονάκριβο γιο της ενώ κάθε φορά μάς "λιώνει" την καρδιά. Η αγαπημένη οικογένεια φαίνεται πως περνάει το καλοκαίρι της στην Αθήνα, έχοντας μάλιστα διαμορφώσει το σπίτι στα μέτρα του μικρού Αρίωνα. Συγκεκριμένα, η ταλαντούχα ηθοποιός δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών από το μπαλκόνι του σπιτιού της το οποίο δείχνει να έχει μεταμορφωθεί σε παιδότοπο.

Μία πλαστική πισίνα, μία τσουλήθρα και πολλή αγάπη. Το μπαλκόνι της Τζένης Θεωνά και του Δήμου Αναστασιάδη, τα έχει όλα.

Loading...

Αρίωνας Αναστασιάδης | Η σφιχτή αγκαλιά στη μαμά του, Τζένη Θεωνά, και τα παιχνίδια στο μπαλκόνι του σπιτιού τους

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ