Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Κρατάει από το χέρι την κατάξανθη κόρη της, Μαρίνα Παντζοπούλου, και της εύχεται με τον πιο γλυκό τρόπο για την ονομαστική της εορτή

"Μαρίνα, Μαρινούλα, Μαρινάκι μας…"

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη Instagram

Την ονομαστική της εορτή είχε χθες η Μαρίνα Παντζοπούλου. Η 7χρονη κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου είναι η μικρή κόρη της οικογένειας αλλά η μεγάλη αδυναμία όλων.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε για την ονομαστική εορτή της μικρής της κόρης δύο φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Άνδρο, γράφοντας τις πιο γλυκές ευχές. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η αγαπημένη παρουσιάστρια, απεικονίζεται η κατάξανθη Μαρίνα Παντζοπούλου, να την κρατάει από το χέρι και να περπατάνε μαζί στους δρόμους του νησιού. Μαμά και κόρη μοιάζουν πολύ, ενώ η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως "λιώνει" για όλα της τα παιδιά και φυσικά, για το μικρότερο. Ο καρπός του έρωτά της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλο γεννήθηκε το 2015 και από τότε, για την οικογένεια της παρουσιάστριας, είναι όλα αλλιώς.

Loading...


Η Ελένη Μενεγάκη δηλώνει τυχερή μανούλα τεσσάρων παιδιών ενώ σίγουρα, τα παιδιά της νιώθουν εξίσου τυχερά.

"Χρόνια πολλά σε όλους εσάς που γιορτάζετε σήμερα ! Χρόνια πολλά ΜΑΡΙΝΑ, Μαρινούλα , Μαρινάκι μας ! #eleni. #mamaeleni #τυχερημανουλα4παιδιων ❤️"

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ