Ελένη Μενεγάκη | Κρατάει από το χέρι την κατάξανθη κόρη της, Μαρίνα Παντζοπούλου, και της εύχεται με τον πιο γλυκό τρόπο για την ονομαστική της εορτή

"Μαρίνα, Μαρινούλα, Μαρινάκι μας…"

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Την ονομαστική της εορτή είχε χθες η Μαρίνα Παντζοπούλου. Η 7χρονη κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου είναι η μικρή κόρη της οικογένειας αλλά η μεγάλη αδυναμία όλων.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε για την ονομαστική εορτή της μικρής της κόρης δύο φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Άνδρο, γράφοντας τις πιο γλυκές ευχές. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η αγαπημένη παρουσιάστρια, απεικονίζεται η κατάξανθη Μαρίνα Παντζοπούλου, να την κρατάει από το χέρι και να περπατάνε μαζί στους δρόμους του νησιού. Μαμά και κόρη μοιάζουν πολύ, ενώ η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως "λιώνει" για όλα της τα παιδιά και φυσικά, για το μικρότερο. Ο καρπός του έρωτά της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλο γεννήθηκε το 2015 και από τότε, για την οικογένεια της παρουσιάστριας, είναι όλα αλλιώς.


Η Ελένη Μενεγάκη δηλώνει τυχερή μανούλα τεσσάρων παιδιών ενώ σίγουρα, τα παιδιά της νιώθουν εξίσου τυχερά.

"Χρόνια πολλά σε όλους εσάς που γιορτάζετε σήμερα ! Χρόνια πολλά ΜΑΡΙΝΑ, Μαρινούλα , Μαρινάκι μας ! #eleni. #mamaeleni #τυχερημανουλα4παιδιων ❤️"