Follow us

Mariah Antetokounmpo | "Γυμναζόμουν, έκανα υγιεινή διατροφή, έπινα μόνο νερό αλλά το νούμερο στη ζυγαριά δεν έπεφτε"

Η σύζυγος του Γιάννη σε μία σπάνια εξολομολόγηση για τα κιλά και το σώμα της.

MissBloom TEAM
Γιάννης-Αντετοκούνμπο-Mariah-Riddlesprigger-6

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Mariah Riddlesprigger είναι μία από τις πιο αγαπημένες οικογένειες. Η σχέση τους μετρά πολλά χρόνια ενώ οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Liam Charles Antetokounmpo που είναι 2 ετών και τον Maverick Shai Antetokounmpo που είναι μόλις 11 μηνών.

Γιάννης Αντετοκούνμπο "Η πρώτη φορά που έμαθα πως η σύντροφός μου με απατά ήταν δύσκολη"

Πριν από λίγες ώρες, η Mariah δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram μιλώντας ανοιχτά για τα κιλά της εγκυμοσύνης. Συγκεκριμένα, η σύζυγος του κορυφαίου Έλληνα μπασκετμπολίστα αποκάλυψε πως ο στόχος της για φέτος, ήταν να χάσει 12 κιλά. Με σκληρή γυμναστική και υγιεινή διατροφή, η Mariah είδε διαφορές στον καθρέφτη και το σώμα της αλλά όχι στη ζυγαριά. Με τον καιρό είδε διαφορές, δυνάμωσε το σώμα της ενώ όπως η ίδια λέει, "αγκάλιασε και ερωτεύτηκε το σώμα-μαμάς".

"Το σκεφτόμουν για αρκετό καιρό σχετικά με αυτή την ανάρτηση, δύο μήνες για την ακρίβεια. Την 1η Φεβρουαρίου ξεκίνησα με στόχο να χάσω 12 κιλά μέχρι το τέλος της σεζόν του Γιάννη. Δεσμεύτηκα για αυτόν τον στόχο. Γυμνάζομαι 5-6 ημέρες την εβδομάδα, διατηρούσα μια υγιεινή διατροφή και έπινα αποκλειστικά νερό, αλλά το νούμερο στη ζυγαριά δεν κουνιόταν! Απογοητεύτηκα, μπερδεύτηκα και ντράπηκα γιατί κάτι που ήταν τόσο εύκολο για μένα τώρα μου φαινόταν αδύνατο. Αλλά γύρω στα μέσα Μαΐου, έβλεπα τις διαφορές στον καθρέφτη. Οι φίλοι και η οικογένειά μου σχολίαζαν ότι έδειχνα καλά. Αισθανόμουν υπέροχα, σωματικά, αλλά η κλίμακα δεν κουνιόταν! Ένιωθα ότι ήθελα να τα παρατήσω, αλλά ο καθρέφτης μου έλεγε ότι η ζυγαριά έλεγε ψέματα και το σώμα μου μου έλεγε να συνεχίσω. Συνειδητοποίησα ότι η ζυγαριά δεν είναι το παν, ειδικά αν μπορώ να δω και να νιώσω τα αποτελέσματα. Μαθαίνω να αγαπώ αυτό το νέο σώμα και μπορεί να μην πέτυχα τον στόχο μου στη ζυγαριά, αλλά πέτυχα τους μικρότερους στόχους μου και γίνομαι η υγιής γυναίκα που είχα βάλει στόχο να γίνω! Δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω και να συνεχίσω να τα καταφέρνω χωρίς τόσους πολλούς ανθρώπους να με κρατούν υπόλογη και να με πιέζουν, οπότε σε όλους εσάς θα ήθελα να πω ευχαριστώ και είμαι για πάντα ευγνώμων. Μπορεί να μην είμαι ακόμα ικανοποιημένη με το νέο μου σώμα, αλλά μαθαίνω να το αγαπώ και να το φροντίζω κάθε μέρα! Αν είστε σαν εμένα και δεν βλέπετε τα αποτελέσματα που θέλετε, ΜΗΝ τα παρατάτε, το σώμα σας είναι όμορφο και μαγικό! Ευχαριστώ κάθε άνθρωπο που με βοήθησε να αγκαλιάσω και να ερωτευτώ το "σώμα της μαμάς" μου"

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ