Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Στην παραλία με την 9χρονη κόρη της, Νάγια - Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει

Η Νάγια Σοφού είναι ψηλή, έχει μακριά μαλλιά ενώ δείχνει να έχει κληρονομήσει το στιλ της μαμάς της.

MissBloom TEAM
Σταματίνα Τσιμτσιλή Instagram

Μία όμορφη, γλυκιά και άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha απολαμβάνει το καλοκαίρι μαζί με την οικογένειά της, στην αγαπημένη της Πάρο.

Το κορίτσι με τα υπέροχα μαλλιά | Η Εύα Τσιμιτσέλη ποζάρει με τη Βάσω Λασκαράκη στη Βαρκελώνη

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός έχουν δημιουργήσει μία από τις πιο όμορφες και αγαπημένες οικογένειες, έχοντας αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά. Η παρουσιάστρια, αν και είναι ενεργή στα social media, φροντίζει να κρατά τα παιδιά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι τα φωτογραφικά στιγμιότυπα μαζί τους, είναι σπάνια. Χθες, η παρουσιάστρια ανέβασε ένα Instagram story χαρίζοντας μας μία σπάνια και τρυφερή στιγμή μεταξύ μαμάς και κόρης. Συγκεκριμένα, με ένα υπέροχο, κολακευτικό και σέξι outfit, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πόζαρε μαζί με τη μεγάλη της κόρη, Νάγια Σοφού. Η 9χρονη κόρη της παρουσιάστριας και του γνωστού ποινικολόγου έχει μεγαλώσει πάρα πολύ.

Η Νάγια Σοφού, το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά του ζευγαριού, είναι ψηλή, έχει μακριά μαλλιά ενώ δείχνει να έχει κληρονομήσει το στιλ της μαμάς της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Στην παραλία με την 9χρονη κόρη της, Νάγια - Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ