Σταματίνα Τσιμτσιλή | Στην παραλία με την 9χρονη κόρη της, Νάγια - Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει

Η Νάγια Σοφού είναι ψηλή, έχει μακριά μαλλιά ενώ δείχνει να έχει κληρονομήσει το στιλ της μαμάς της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μία όμορφη, γλυκιά και άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha απολαμβάνει το καλοκαίρι μαζί με την οικογένειά της, στην αγαπημένη της Πάρο.

Το κορίτσι με τα υπέροχα μαλλιά | Η Εύα Τσιμιτσέλη ποζάρει με τη Βάσω Λασκαράκη στη Βαρκελώνη

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός έχουν δημιουργήσει μία από τις πιο όμορφες και αγαπημένες οικογένειες, έχοντας αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά. Η παρουσιάστρια, αν και είναι ενεργή στα social media, φροντίζει να κρατά τα παιδιά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι τα φωτογραφικά στιγμιότυπα μαζί τους, είναι σπάνια. Χθες, η παρουσιάστρια ανέβασε ένα Instagram story χαρίζοντας μας μία σπάνια και τρυφερή στιγμή μεταξύ μαμάς και κόρης. Συγκεκριμένα, με ένα υπέροχο, κολακευτικό και σέξι outfit, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πόζαρε μαζί με τη μεγάλη της κόρη, Νάγια Σοφού. Η 9χρονη κόρη της παρουσιάστριας και του γνωστού ποινικολόγου έχει μεγαλώσει πάρα πολύ.

Η Νάγια Σοφού, το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά του ζευγαριού, είναι ψηλή, έχει μακριά μαλλιά ενώ δείχνει να έχει κληρονομήσει το στιλ της μαμάς της.