Follow us

Βαλίσια Γκλέτσου | Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της κούκλας κόρης του Απόστολου Γκλέτσου

Η 20χρονη ξανθιά κοπέλα φροντίζει να κρατά τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

MissBloom TEAM
Απόστολος Γκλέτσος NDP

Μία σπάνια έξοδο με τη μονάκριβη κόρη του και τη σύντροφό του έκανε χθες το βράδυ, ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο γνωστός ηθοποιός προτιμά τα τελευταία χρόνια να κρατά χαμηλό προφίλ, με τις δημόσιες εμφανίσεις του να είναι πραγματικά σπάνιες.

Απόστολος Γκλέτσος | "Υπάρχουν πολλές σχέσεις μου με επώνυμες κυρίες που έμειναν μυστικές"

Χθες το βράδυ, ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο θέατρο Λαμπέτη και στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Δώρο Γενεθλίων", έχοντας στο πλευρό του την κόρη του, Βαλίσια Γκλέτσου, αλλά και τη σύντροφό του, Ιζαμπέλλα Αρβανίτη. Αυτή μάλιστα, ήταν μία από τις σπάνιες φορές που βλέπουμε την 20χρονη Βαλίσια. Η 20χρονη κόρη του ηθοποιού σπουδάζει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών ενώ όλα τα χρόνια της ζωής της, οι γονείς της έχουν φροντίσει να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, ο Απόστολος Γκλέτσος είχε δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξή του πως τη μεγάλωσαν -πολύ συνειδητά-, μακριά από τα φώτα της τηλεόρασης ώστε "να μην τρελαθεί".

Θυμίζουμε πως η Βαλίσια Γκλέτσου είναι ο καρπός του έρωτα του ηθοποιού και της ενδυματολόγου, Μαρίας Μαγγίνα. Έμειναν μαζί για 6 ολόκληρα χρόνια, μέχρι που το 2006 αποφάσισαν να "τραβήξουν" διαφορετικούς δρόμους.

Βαλίσια Γκλέτσου | Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της κούκλας κόρης του Απόστολου Γκλέτσου
Απόστολος Γκλέτσος - Βαλίσια Γκλέτσου

Η ξανθιά 20χρονη κοπέλα, είναι αρκετά ενεργή στα social media. Μάλιστα, μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει, μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς την καλλιτεχνική της ματιά.

Loading...

Loading...

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ