Follow us

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση για Ιωάννα Τούνη | "Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουμε;"

Η στήριξη της Εριέττας στην Ιωάννα Τούνη.

MissBloom TEAM
Εριέττα Κούρκουλου

Λίγες μέρες πριν, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως περιμένει το πρώτο της παιδί. Η γνωστή influencer βρίσκεται τον τελευταίο καιρό σε σχέση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ωστόσο, λίγες μονάχα ημέρες πριν την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει.

Η Ιωάννα Τούνη δεν έχει πει τίποτα σχετικό με τις εν λόγω φήμες. Ωστόσο, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου δεν τον ανέφερε στο ποστ της εγκυμοσύνης ενώ ο ίδιος δεν έχει κάνει καμία δήλωση έπειτα από το ευχάριστο γεγονός που ανακοίνωσε η σύντροφός του. Οι ευχές που πήραν, ήταν πολλές. Ο κόσμος στα social media "έτρεξε" να συγχαρεί την Ιωάννα Τούνη ενώ, όπως πάντα, πολλοί ήταν αυτοί που βρήκαν πάλι κάτι να πουν.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη, ακόμη και ως μέλλουσα μητέρα, δέχτηκε κάποια σχόλια κακοπροαίρετα και άκρως σεξιστικά. Η ίδια δεν απάντησε, το έκαναν όμως άλλοι για αυτή. Μία από τις γυναίκες που την υποστήριξε, και μάλιστα δημόσια, ήταν η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση. Με ενσυναίσθηση και σεβασμό προς τον άνθρωπο, με αποτροπιασμό για την κοινωνία και τον μισογυνισμό, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση αναρωτήθηκε απλώς "Πόσο χαμηλά θα πέσουμε ακόμη;".

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση για Ιωάννα Τούνη | "Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουμε;"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ