Δέσποινα Βανδή | Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αληθινή της σχέση με την αδερφή του Βασίλη Μπισμπίκη, Παναγιώτα

Συναυλία έδωσε χθες η Δέσποινα Βανδή στο Θέατρο Άλσος, κάνοντας δύο εμφανίσεις εξίσου εντυπωσιακές και σέξι.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Συναυλία στο Θέατρο Άλσος έδωσε χθες η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια έκανε μία μαγευτική εμφάνιση μπροστά σε φίλους, συνεργάτες, θαυμαστές και αγαπημένους ανθρώπους. Το φωτογραφικό υλικό από τη βραδιά είναι πλούσιο ενώ σε μία από τις φωτογραφίες είδαμε και την Παναγιώτα Μπισμπίκη.

Μελίνα Νικολαΐδη | Πιο κομψή από ποτέ στην αποφοίτησή της - Το maxi φόρεμα που επέλεξε να φορέσει και η εντυπωσιακή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή

Η αδερφή του Βασίλη Μπισμπίκη, Παναγιώτα Μπισμπίκη, παρακολούθησε τη Δέσποινα Βανδή on stage ενώ από το χαμόγελό της εικάζουμε πως το απήλαυσε πολύ. Οι δύο γυναίκες έχουν άψογες σχέσεις ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τις έχουμε δει να ποζάρουν μαζί. Φαίνεται πως η τραγουδίστρια κάνει παρέα με όλους τους φίλους του συντρόφου της και φυσικά, με την αδερφή του. Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Παναγιώτα Μπισμπίκη απόλαυσε live την αγαπημένη τραγουδίστρια. Πριν λίγους μήνες, η αδερφή του ηθοποιού είχε ταξιδέψει μαζί του στην Κύπρο με αφορμή τις εμφανίσεις της τραγουδίστριας εκεί.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως όσοι βρέθηκαν εκεί εντυπωσιάστηκαν όχι μονάχα από το performance της Δέσποινας Βανδή, αλλά και από τις εμφανίσεις της. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια έκανε δύο εμφανίσεις εξίσου εντυπωσιακές και σέξι.