Follow us

Jennifer Lopez | 4 γάμοι, 2 αρραβώνες και 6 εντυπωσιακά μονόπετρα

Το χρονικό των τεσσάρων γάμων της Jennifer Lopez, με αφορμή τον τελευταίο της σε drive-through παρεκκλήσι.

MissBloom TEAM
lopez Splash News/Ideal Image

Η Τζένιφερ Λόπεζ αγαπάει τον γάμο. Γι' αυτό άλλωστε και επιχείρησε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας -ήδη- τέσσερις φορές.

Ojani Noa – 22 Φεβρουαρίου 1997

Γνωρίστηκαν όταν εκείνος ήταν σερβιτόρος σε ένα εστιατόριο που σύχναζε η Lopez, με την ταπεινή προσωπικότητά του να την κερδίζει. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1997, ύστερα από λίγους μήνες σχέσης και σε λιγότερο από έναν χρόνο, υπέγραψε τα χαρτιά του διαζυγίου.

instagram

Πολύ αργότερα, οι πρώην σύζυγοι έτυχε να βρεθούν στις αίθουσες του δικαστηρίου, καθώς ο Noa "απειλούσε" πως θα έγραφε βιβλίο για την τότε εποχή ενώ παράλληλα ήθελε να κυκλοφορήσει ορισμένα home videos που είχαν τραβήξει μαζί κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος. Παρόλα αυτά, το δαχτυλίδι των αρραβώνων με τη διαμαντένια πέτρα σε σχήμα σταγόνας και την τιμή των 6 ψηφίων, αναμφισβήτητα ήταν εντυπωσιακό.

Cris Judd – 29 Σεπτεμβρίου 2001

Με τον δεύτερο σύζυγό της γνωρίστηκε στα γυρίσματα του τραγουδιού "Love don’t cost a thing" αφού εκείνος ήταν μέλος της χορευτικής ομάδας. Λίγους μήνες αργότερα αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν. Όσο κι αν προσπάθησαν να προστατεύσουν τη σχέση τους από τα media και να πραγματοποιήσουν έναν ιδιωτικό γάμο στο σπίτι τους στην περιοχή Calabasas, οι ρεπόρτερ δεν τους έκαναν τη χάρη.

"Ήταν ένα τσίρκο”, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Judd για τον γάμο τους, περιγράφοντας πως πολλοί δημοσιογράφοι προσπάθησαν να σκαρφαλώσουν για μια και μόνο φωτογραφία τους και συνελήφθησαν. Εντέλει ο γάμος λύθηκε λίγους μήνες αργότερα. Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στο μοναδικό σχέδιο του οίκου Valentino που επέλεξε να φορέσει η Lopez στην τελετή και στο δαχτυλίδι που της πρόσφερε ο σύζυγός της με το μεγάλο διαμάντι σε κόψιμο emerald.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ