Follow us

Oh Brad | Ο Brad Pitt εμφανίστηκε με φούστα και είναι ό, τι πιο σέξι είδαμε σήμερα

Ο χολιγουντιανός σταρ εξέπληξε τους θαυμαστές του με την μοναδική αισθητική του.

MissBloom TEAM
Brad Pitt Splash News / Ideal Image

Την μοναδική αισθητική αλλά και την δυναμική προσωπικότητά του παρουσίασε για ακόμα μια φορά ο Brad Pitt περπατώντας στο κόκκινο χαλί. Ο χολιγουντιανός σταρ βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας "Bullet Train" στο Βερολίνο, ποζάροντας στους παρευρισκόμενους φωτογράφους φορώντας φούστα.

Ο παγκοσμίου φήμης ηθοποιός, γνωστός για το εκλεπτυσμένο γούστο του, αποφάσισε να αφήσει στην άκρη το αγαπημένο του σμόκιν και κάθε formal κομμάτι της γκαρνταρόμπας του και να εμφανιστεί με ένα ανατρεπτικό outfit, το οποίο γρήγορα λατρεύτηκε από τους fans του. Συγκεκριμένα, ο 58χρονος Pitt επίλεξε για την εν λόγω περίσταση ένα total brown outfit, αποτελούμενο από μια καφέ φούστα μέχρι το γόνατο, ασορτί jacket και ένα dusty pink λινό πουκάμισο. Το iconic look ολοκληρώθηκε με χρυσά αξεσουάρ και μαύρα μποτάκια μέχρι την γάμπα, τα οποία άφηναν ακάλυπτα τα τατουάζ που διατηρεί ο ηθοποιός στο πόδι του.

Oh Brad | Ο Brad Pitt εμφανίστηκε με φούστα και είναι ό, τι πιο σέξι είδαμε σήμερα

Η όχι και τόσο συνηθισμένη για τον Μπραντ Πιτ επιλογή ρούχων, έρχεται να συμπληρώσει τις δηλώσεις που είχε πραγματοποιήσει στο παρελθόν, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως "οι φούστες θα έπρεπε να είναι μέρος και της ανδρικής ντουλάπας". Μάλιστα, σύμφωνα με την βρετανική Vogue, o ηθοποιός είχε προβλέψει το 2004 κατά την προώθηση της ταινίας "Τροία", ότι οι άνδρες θα ξεκινήσουν σύντονα να φορούν φούστες ή/και φορέματα. "Οι άντρες θα φορούν φούστες μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Αυτή είναι η πρόβλεψή μου. Η ταινία αναφέρεται και στα δύο φύλα. Θέλαμε ρεαλισμό και οι Έλληνες φορούσαν φούστες όλη την ώρα τότε" είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Brad Pitt

Πηγή: WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ