Follow us

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου | Ποζάρει με το μπικίνι της σε ένα ονειρεμένο καλοκαιρινό τοπίο

Η ηθοποιός δείχνει να είναι από τους ανθρώπους που προτιμούν τις εναλλακτικές διακοπές πηγαίνοντας σε μέρη που θεωρούνται "κρυφοί θησαυροί".

MissBloom TEAM
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου Instagram

Τις διακοπές της στην Ελλάδα απολαμβάνει τον τελευταίο καιρό η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Η ηθοποιός, που αγαπήθηκε πολύ μέσα από τη συμμετοχή της στην πετυχημένη σειρά του Alpha "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα", δημοσίευσε δύο υπέροχες φωτογραφίες.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου | Δημιούργησε το τέλειο καλοκαιρινό λουκ με την πιο ανατρεπτική παντελόνα

Πιο αναλυτικά, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου πόζαρε φορώντας ένα nude μπικίνι και ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο. Χαμογελαστή, ξέγνοιαστη και ευδιάθετη, η μελαχρινή ηθοποιός πόζαρε μπροστά από ένα απόλυτα ελληνικό τοπίο, έχοντας τα μαλλιά της μία χαμηλή πλεξούδα.

Όπως η ίδια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασει, μπροστά στο άνοιγμα μιας σπηλιάς, αυτό που της αρέσει να κάνει είναι να εξερευνά. Να επισκέπτεται νέα μέρη και τοπία, τα οποία δεν έχουν πολυκοσμία αλλά ούτε και φασαρία. Η Ιωάννα δείχνει να είναι από τους ανθρώπους που προτιμούν τις εναλλακτικές διακοπές πηγαίνοντας σε μέρη που θεωρούνται "κρυφοί θησαυροί".

Loading...

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ