Follow us

Η Ελεονώρα Μελέτη για τη φωτιά στην Πεντέλη | "Περάσαμε μια δραματική νύχτα αγωνίας"

Όσα ανέφερε η παρουσιάστρια του "ΜΕGA Καλημέρα" για την πυρκαγιά που απείλησε το σπίτι της στην Παλαιά Πεντέλη.

Ελεονώρα Μελέτη Instagram

Τα μέτωπα της πυρκαγιάς που έχουν ξεσπάσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα σε πολλές περιοχές της Αττικής δεν έχουν αφήσει κανέναν ασυγκίνητο, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που σπεύδουν να βοηθήσουν όπως μπορούν ως εθελοντές στα μέρη που πλήττονται. Πολλοί είναι μάλιστα και οι διάσημοι που διατηρούν τις μόνιμες κατοικίες τους στις περιοχές αυτές, και είδαν τις περιουσίες τους να απειλούνται.

Μια εξ αυτών και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία μένει στην Παλαιά Πεντέλη, μια περιοχή που επλήγησε από τις πρώτες το βράδυ της Τρίτης. Η ίδια θέλησε να ενημερώσει μέσω του Instagram της για την εξέλιξη της πυρκαγιάς που απείλησε τόσο την ίδια όσο και την οικογένειά της. Διαβεβαίωσε τους διαδικτυακούς φίλους της ότι όλα πήγαν εντέλει καλά, μολονότι πέρασε ένα δραματικό βράδυ εξαιτίας της αγωνίας της.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος | Σοκάρουν οι εικόνες που κατέγραψε από τα πύρινα μέτωπα

Πιο αναλυτικά, στα stories της έγραψε:

"Είναι πραγματικά συγκινητικό το ενδιαφέρον που έχετε δείξει για την οικογένειά μου και το σπίτι μας. Περάσαμε μια δραματική νύχτα αγωνίας, ωστόσο είμαστε όλοι καλά και ασφαλείς. Σας ευχαριστούμε για την σκέψη σας και το ενδιαφέρον σας. Η σκέψη μας σε όλους όσους δοκιμάζονται και σε όλους όσους δίνουν την μάχη".

Η Ελεονώρα Μελέτη για τη φωτιά στην Πεντέλη | "Περάσαμε μια δραματική νύχτα αγωνίας"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ