Follow us

Βίβιαν Δράκου | Η σύζυγος του Θανάση Πατριαρχέα ποζάρει με μαγιό στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Σταύρια και η Κύνθια θα αποκτήσουν αδερφούλα πολύ σύντομα.

MissBloom TEAM
Θανάσης Πατριαρχέας - Βίβιαν Δράκου Instagram

Ο Θανάσης Πατριάρχεας αγαπήθηκε ιδιαίτερα πολύ μέσα από τη συμμετοχή του στην πετυχημένη σειρά "Σασμός". Ο ηθοποιός έχει μπει για τα καλά πλέον στις καρδιές μας, όπως ακριβώς και η γλυκύτατη σύζυγός του, Βίβιαν Δράκου.

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια, την οποία μάλιστα είναι έτοιμη να μεγαλώσουν. Πιο συγκεκριμένα, η Βίβιαν Δράκου βρίσκεται στον 7ο μήνα κύησης και πολύ σύντομα, θα κρατήσει στην αγκαλιά της τον τρίτο καρπό του έρωτά της. Η Σταύρια και η Κύνθια, όπως είναι τα ονόματα των δύο πρώτων παιδιών της οικογένειας, πρόκειται να αποκτήσουν αδερφούλα πολύ σύντομα ενώ όλοι δείχνουν να ανυπομονούν.

Τις τελευταίες μέρες η οικογένεια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο όμορφο Ελαφονήσι. Η Βίβιαν Δράκου μάλιστα, δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες στη θάλασσα, φορώντας ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό, και κρατώντας από το χέρι τις δυο της κόρες. Η σύζυγος του αγαπημένου ηθοποιού, σημείωσε μάλιστα πως η ζωή τους, είναι τα παιδιά τους.

Loading...


Μάλιστα, λίγες ώρες πριν, ο Θανάσης Πατριαρχέας δημοσιεύσει το πιο γλυκό βίντεο με τις κόρες του, "λιώνοντάς" μας την καρδιά.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ