Βίβιαν Δράκου | Η σύζυγος του Θανάση Πατριαρχέα ποζάρει με μαγιό στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Σταύρια και η Κύνθια θα αποκτήσουν αδερφούλα πολύ σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ο Θανάσης Πατριάρχεας αγαπήθηκε ιδιαίτερα πολύ μέσα από τη συμμετοχή του στην πετυχημένη σειρά "Σασμός". Ο ηθοποιός έχει μπει για τα καλά πλέον στις καρδιές μας, όπως ακριβώς και η γλυκύτατη σύζυγός του, Βίβιαν Δράκου.

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια, την οποία μάλιστα είναι έτοιμη να μεγαλώσουν. Πιο συγκεκριμένα, η Βίβιαν Δράκου βρίσκεται στον 7ο μήνα κύησης και πολύ σύντομα, θα κρατήσει στην αγκαλιά της τον τρίτο καρπό του έρωτά της. Η Σταύρια και η Κύνθια, όπως είναι τα ονόματα των δύο πρώτων παιδιών της οικογένειας, πρόκειται να αποκτήσουν αδερφούλα πολύ σύντομα ενώ όλοι δείχνουν να ανυπομονούν.

Τις τελευταίες μέρες η οικογένεια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο όμορφο Ελαφονήσι. Η Βίβιαν Δράκου μάλιστα, δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες στη θάλασσα, φορώντας ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό, και κρατώντας από το χέρι τις δυο της κόρες. Η σύζυγος του αγαπημένου ηθοποιού, σημείωσε μάλιστα πως η ζωή τους, είναι τα παιδιά τους.


Μάλιστα, λίγες ώρες πριν, ο Θανάσης Πατριαρχέας δημοσιεύσει το πιο γλυκό βίντεο με τις κόρες του, "λιώνοντάς" μας την καρδιά.