Follow us

Κατερίνα Στεφανίδη | Η οργή της για τα ειρωνικά σχόλια που δέχτηκε στο Twitter

Το ξέσπασμα της Ολυμπιονίκη με αφορμή τις φωτιές.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Στεφανίδη Instagram

Όπως έγινε γνωστό χθες, το σπίτι της Κατερίνας Στεφανίδη ήταν ανάμεσα σε εκείνα που κινδύνευαν άμεσα από τις φωτιές που ξέσπασαν στην Παλλήνη. Η μητέρα της εξέφρασε χθες το πρωί την έντονη ανησυχία της ενώ αργά το βράδυ, η Ολυμπιονίκης σημείωσε πως το σπίτι τους σώθηκε και μάλιστα από τον πατέρα της, όχι από πυροσβέστες.

Celebrity News | Η παρεξήγηση με τη μητέρα της Στεφανίδη, η λεκτική επίθεση σε δημοσιογράφο και η αγωνία της Τσιμτσιλή για τη φωτιά

Πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν αρνητικά τη δήλωση αυτή, ενώ η Κατερίνα Στεφανίδη δε δίστασε να απαντήσει. Συγκεκριμένα, η πρωταθλήτρια του πει κοντώ έγραψε : "Πήγα για ύπνο αφού μίλησα με τους γονείς μου και μου είπαν ότι η φωτιά ήταν μακρυά. Ξύπνησα με εκατοντάδες κλήσεις και μηνύματα. Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου. Εύχομαι ο εφιάλτης αυτός να τελειώσει σύντομα για όλους τους συνανθρώπους μας που είδαν τις περιουσίες τους να καίγονται".

Στα κακεντρεχή και ειρωνικά σχόλια, η Κατερίνα Στεφανίδη απάντησε κάνοντας έμμεσα κριτική στην κυβέρνηση και τα κανάλια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ