Κατερίνα Στεφανίδη | Η οργή της για τα ειρωνικά σχόλια που δέχτηκε στο Twitter

Το ξέσπασμα της Ολυμπιονίκη με αφορμή τις φωτιές.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Όπως έγινε γνωστό χθες, το σπίτι της Κατερίνας Στεφανίδη ήταν ανάμεσα σε εκείνα που κινδύνευαν άμεσα από τις φωτιές που ξέσπασαν στην Παλλήνη. Η μητέρα της εξέφρασε χθες το πρωί την έντονη ανησυχία της ενώ αργά το βράδυ, η Ολυμπιονίκης σημείωσε πως το σπίτι τους σώθηκε και μάλιστα από τον πατέρα της, όχι από πυροσβέστες.

Celebrity News | Η παρεξήγηση με τη μητέρα της Στεφανίδη, η λεκτική επίθεση σε δημοσιογράφο και η αγωνία της Τσιμτσιλή για τη φωτιά

Πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν αρνητικά τη δήλωση αυτή, ενώ η Κατερίνα Στεφανίδη δε δίστασε να απαντήσει. Συγκεκριμένα, η πρωταθλήτρια του πει κοντώ έγραψε : "Πήγα για ύπνο αφού μίλησα με τους γονείς μου και μου είπαν ότι η φωτιά ήταν μακρυά. Ξύπνησα με εκατοντάδες κλήσεις και μηνύματα. Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου. Εύχομαι ο εφιάλτης αυτός να τελειώσει σύντομα για όλους τους συνανθρώπους μας που είδαν τις περιουσίες τους να καίγονται".

Στα κακεντρεχή και ειρωνικά σχόλια, η Κατερίνα Στεφανίδη απάντησε κάνοντας έμμεσα κριτική στην κυβέρνηση και τα κανάλια.