Follow us

Τατιάνα Στεφανίδου σε Δέσποινα Βανδή | "Όταν φύγουν από Σεπτέμβρη, θα έρθω να κλάψουμε παρέα"

Ο διάλογος των δύο γυναικών με αφορμή την αποφοίτηση των κοριτσιών τους.

MissBloom TEAM
Λυδία Ευαγγελάτου Instagram

"Και έρχεται αυτή η ώρα με τα ανάμεικτα συναισθήματα. Συγκίνηση, χαρά, υπερηφάνεια, ανησυχία και πόνος για τον επερχόμενο αποχωρισμό. Είναι η στιγμή της αποφοίτησης. Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει και ένα νέο, γεμάτο προκλήσεις ανοίγει. Υγεία και τύχη σου εύχομαι ψυχή μου. Σε λατρεύω". έγραψε η Τατιάνα Στεφανίδου στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε με αφορμή την αποφοίτηση της κόρης της, Λύδια Ευαγγελάτου. Η 18χρονη κόρη της παρουσιάστριας αποφοίτησε μόλις από το Λύκειο, όπως ακριβώς και η Μελίνα Νικολαΐδη, μία εβδομάδα πριν.

Μελίνα Νικολαΐδη | Πιο κομψή από ποτέ στην αποφοίτησή της - Το maxi φόρεμα που επέλεξε να φορέσει και η εντυπωσιακή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή

Η Τατιάνα Στεφανίδου και η Δέσποινα Βανδή είναι έτοιμες να αποχαιρετήσουν τις κόρες τους, οι οποίους πρόκειται να ανοίξουν τα φτερά τους μακριά από τις οικογένειές τους. Οι δυο γυναίκες μάλιστα, είχαν μέσα από το Instagram έναν συγκινητικό και γλυκό διάλογο, με αφορμή τα παιδιά τους. Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή σχολίασε τη φωτογραφία αποφοίτησης της Λυδίας Ευαγγελάτου λέγοντας στην παρουσιάστρια το εξής : "Να είναι υγιείς και καλότυχες Τατιάνα μου να τις καμαρώνουμε!" με την παρουσιάστρια να της απαντάει : "Ευχαριστώ Δέσποινα μου. Όταν φύγουν από Σεπτέμβρη θα έρθω να κλάψουμε παρέα".

Loading...

Τατιάνα Στεφανίδου σε Δέσποινα Βανδή | "Όταν φύγουν από Σεπτέμβρη, θα έρθω να κλάψουμε παρέα"

Τατιάνα Στεφανίδου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ