Follow us

Ιωάννα Παλιοσπύρου | Αφήνεται στα χέρια επαγγελματία makeup artist και ποζάρει πιο όμορφη από ποτέ

"Όση ώρα είχα αφεθεί στα μαγικά του χέρια, ένιωθα λίγη αγωνία…"

MissBloom TEAM
Ιωάννα Παλιοσπύρου Instagram

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι μία όμορφη γυναίκα μέσα και έξω. Τον τελευταίο καιρό έχει υπάρξει -δικαίως- σύμβολο δύναμης και αισιοδοξίας ενώ μας εμπνέει συνεχώς με τη στάση της απέναντι στη ζωή.

Ξεσπά η Ιωάννα Παλιοσπύρου | "Kλειδώστε τα ανήλικα παιδιά σας στο σπίτι για να τα γλιτώσετε. Η δικαιοσύνη δεν μπορεί"

Πριν από λίγες ώρες ώρες, η θαρραλέα Ιωάννα δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες έδειχνε πιο όμορφη από ποτέ. Πιο αναλυτικά, η Ιωάννα αφέθηκε στα χέρια ενός επαγγελματία makeup artist και η αλλαγή της, ήταν μαγική. Με έντονο βραδινό μακιγιάζ και smokey eyes, έχοντας πολλή αυτοπεποίθηση και λίγη αγωνία, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημοσίευσε τη διαδικασία του μακιγιάζ ενώ μοιράστηκε και μία ιστορία. Συγκεκριμένα, έγραψε :

"Όση ώρα είχα αφεθεί στα μαγικά του χέρια, ένιωθα λίγη αγωνία. Ο Δημήτρης όμως έδειχνε πραγματικά εκστασιασμένος!!! Μου εξήγησε πως είναι πολύ χαρούμενος που του "επέτρεψα" να με βάψει.(!!!)
και πως πλέον το όνειρο και η λαχτάρα του είναι να ασχοληθεί με ανθρώπους που έχουν προβλήματα στην εμφάνιση τους, όπως εγώ.. όπως οι άνθρωποι με καρκίνο. Και θέλει να τους βοηθήσει να καταλάβουν πως 👉🏻έχουν την επιλογή να μην ντρέπονται και πως μπορούν να έχουν μια όμορφη ζωή.
Ε αυτό ήταν .. τον ΛΑΤΡΕΨΑ ❤️❤️❤️"

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ