Follow us

Δανάη Λιβιεράτου | Στην αποφοίτηση της αδερφής της, Νεφέλης - Το βίντεο που ανήρτησε

Οι κόρες του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ είναι κούκλες και πολύ αγαπημένες.

MissBloom TEAM
Δανάη Λιβιεράτου Instagram

Μία σειρά φωτογραφιών από την Αγγλία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δανάη Λιβιεράτου. Η 20χρονη κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ, βρέθηκε στην Αγγλία με αφορμή την αποφοίτηση της αδερφής της, Νεφέλης Λιβιεράτου.

Δανάη Λιβιεράτου | Η καλλονή κόρη της Εύης Αδάμ είναι ερωτευμένη στην τοποθεσία Μύκονος - η φωτογραφία με τον μουσικό σύντροφό της

Η Νεφέλη Λιβιεράτου αποφοίτησε στα 22 της χρόνια από το πανεπιστήμιο της πόλης Bath με την οικογένειά της να βρίσκεται φυσικά στο πλευρό της. Η αδερφή της, Δανάη Λιβιεράτου, δημοσίευσε διαφορά στιγμιότυπα από εκείνη την ημέρα ενώ έδειξε στους followers της και το outfit που επέλεξε. Κομψή και λιτή, η 20χρονη τραγουδίστρια φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο και ένα παντελόνι με ιδιαίτερο, πράσινο print. Μεταξύ των στιγμιότυπων που δημοσίευσε η Δανάη Λιβιεράτου, ήταν και ένα βίντεο από τη στιγμή της αποφοίτησης στο οποίο απεικονίζεται η Νεφέλη Λιβιεράτου να περπατά περήφανη και χαρούμενη, φορώντας την κλασική τήβεννο των αποφοιτήσεων.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ