Δανάη Λιβιεράτου | Στην αποφοίτηση της αδερφής της, Νεφέλης - Το βίντεο που ανήρτησε

Οι κόρες του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ είναι κούκλες και πολύ αγαπημένες.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μία σειρά φωτογραφιών από την Αγγλία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δανάη Λιβιεράτου. Η 20χρονη κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ, βρέθηκε στην Αγγλία με αφορμή την αποφοίτηση της αδερφής της, Νεφέλης Λιβιεράτου.

Δανάη Λιβιεράτου | Η καλλονή κόρη της Εύης Αδάμ είναι ερωτευμένη στην τοποθεσία Μύκονος - η φωτογραφία με τον μουσικό σύντροφό της

Η Νεφέλη Λιβιεράτου αποφοίτησε στα 22 της χρόνια από το πανεπιστήμιο της πόλης Bath με την οικογένειά της να βρίσκεται φυσικά στο πλευρό της. Η αδερφή της, Δανάη Λιβιεράτου, δημοσίευσε διαφορά στιγμιότυπα από εκείνη την ημέρα ενώ έδειξε στους followers της και το outfit που επέλεξε. Κομψή και λιτή, η 20χρονη τραγουδίστρια φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο και ένα παντελόνι με ιδιαίτερο, πράσινο print. Μεταξύ των στιγμιότυπων που δημοσίευσε η Δανάη Λιβιεράτου, ήταν και ένα βίντεο από τη στιγμή της αποφοίτησης στο οποίο απεικονίζεται η Νεφέλη Λιβιεράτου να περπατά περήφανη και χαρούμενη, φορώντας την κλασική τήβεννο των αποφοιτήσεων.