Follow us

Βάσω Λασκαράκη και Γιάννης Τσιμιτσέλης ξανά "μαζί"

Το πρώην ζευγάρι θα συναντηθεί ξανά τηλεοπτικά, 11 ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη φορά.

MissBloom TEAM
Βάσω Λασκαράκη - Γιάννης Τσιμιτσέλης NDP

Στη νέα κωμική σειρά του Mega πρόκειται να συναντηθούν ξανά η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Το πρώην ζευγάρι πρόκειται να βρεθεί στην ίδια τηλεοπτική στέγη και στην ίδια σειρά, έντεκα ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη τους φορά.

Το κορίτσι με τα υπέροχα μαλλιά | Η Εύα Τσιμιτσέλη ποζάρει με τη Βάσω Λασκαράκη στη Βαρκελώνη

Οι δυο τους συμπρωταγωνιστούσαν στην πετυχημένη σειρά του Mega "Η Πολυκατοικία", εκεί όπου μάλιστα γνωρίστηκαν. Έντεκα χρόνια μετά, η νέα κωμική σειρά των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου τους φέρνει κοντά, μπροστά από το τηλεοπτικό γυαλί. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο τίτλος της σειράς είναι "Μαίρη Μαίρη Μαίρη" ενώ πρωταγωνίστριες θα είναι η Βάσω Λασκαράκη, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Νίκη Λάμη.

Loading...


Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πρόκειται να κάνει μία guest εμφάνιση στην εν λόγω σειρά, και η αλήθεια είναι πως ανυπομονούμε για αυτή τη συνύπαρξη.

Loading...


Θυμίζουμε πως η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν ζευγάρι από το 2013 μέχρι το 2017 ενώ μαζι έχουν αποκτήσει μία πανέμορφη κόρη, την Εύα Τσιμιτσέλη. Το πρώην ζευγάρι διατηρεί μέχρι και σήμερα άψογες σχέσεις και η επερχόμενη σειρά είναι η απόδειξη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ